mainos

Jalkapallon EM-kisat 2024 - löydä parhaat kertoimet!

Päivitetty
U Urheiluveikkaus.com
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Jalkapallon EM-kisat 2024 ovat yksi suurimmista futiksen arvoturnauksista maailmassa. Kilpailut ovat myös merkittävä veikkaustapahtuma – ja jokaiseen matsiin on tarjolla useita vedonlyöntikohteita, aina karsintavaiheen peleistä finaaliotteluun.

Kilpailija Kertoimet Vedonvälittäjä
Ranska 5,00
Englanti 5,40
Saksa 7,60
Espanja 8,80
Portugali 10
Suomi 190

Vedonlyönnin näkökulmasta jalkapallon EM-kisat ovat yksi vuoden 2024 suurimmista urheilutapahtumista, johon kaikki keskeiset vedonlyöntitoimistot haluavat panostaa. Karsintalohkon pelit käynnistyivät maaliskuussa 2023 ja Suomikin on mukana taistelemasta kisapaikasta EM-kisoissa.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle mitä tekijöitä jalkapallon EM-vedonlyönnissä kannattaa ottaa huomioon ja millaisia erilaisia vetovaihtoehtoja turnaukseen on tarjolla. Lisäksi esittelemme jalkapallon EM-kisojen 2024 kertoimet karsintojen ja koko turnauksenvoittajasuosikeille ja kurkkaamme muihin kiinnostaviin kohteisiin.

Jalkapallon EM-kisat 2024 – Mitä kannattaa huomioida vedonlyönnissä?

Yleensä jalkapallossa kotiedulla on jonkinlainen merkityksensä ja näin on myös Euroopan mestaruuskisoissa. EM-turnauksessa kotiedun merkitys on kuitenkin erilainen kuin esimerkiksi seurajoukkueiden kohtaamisissa, sillä kotietu on vain yhdellä maalla – ellei karsintaotteluita huomioida. Futiksen arvoturnauksissakin kotietu kannattaa pitää mielessä, vaikka muilla tekijöillä onkin usein lopulta enemmän painoarvoa. Ainakin seuraavaksi esiteltyihin tekijöihin kannattaa kiinnittää huomiota jalkapallon EM-kisojen 2024 vedonlyönnissä.  

Joukkueiden sisäiset vahvuudet

Suurta merkitystä jalkapallon EM-kisojen vedonlyönnissä on joukkueiden ajankohtaisella vahvuudella, johon vaikuttavat suuresti esimerkiksi joukkuekokoonpano, valmennus, avainpelaajien poissaolot ja loukkaantumiset. Poissaolojen ja loukkaantumisien merkitys on kuitenkin suhteellista: heikompitasoisella maajoukkueella ei ole varaa menettää yhtä paljon parhaita pelaajia kuin Espanjan tai Ranskan kaltaisilla maajoukkueilla, joissa pelaa ainoastaan tähtipelaajia.

Maajoukkueiden vahvuustasoon vaikuttaa myös rasitus, joka näkyy enemmän EM-karsintojen kohdalla kuin varsinaisessalopputurnauksessa. EM-kisojen aikana kansalliset sarjapelit ovat tauolla, mutta karsintojen aikana ne eivät olleet. Rasitusta pyritään välttämään sijoittamalla karsintaotteluiden pelipäivät harvakseltaan ympäri vuoden, jolloin ne eivät aiheuta liikaa rasitusta seurojensa otteluruuhkassa painiville huippupelaajille.

Joukkueiden väliset tasaerot ja kohtaamiset

Jalkapallon EM-kisoissa joukkueiden välisillä tasoeroilla on suuri merkityksensä. Luonnollisesti kansainvälisessä pistetilastossa korkeimmalla olevilla joukkueilla on parhaat mahdollisuudet menestyä kilpailuissa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jalkapalloon mahtuu aina yllätyksiä – eivätkä EM-kisat tee poikkeusta tässä suhteessa.

Myös joukkueiden keskinäisillä kohtaamisilla on suuri merkityksensä jalkapallossa. Ennen vedon asettamista kannattaakin vilkaista tilastoja ja uutisia siitä, miten vedonlyöntisi kohteena olevien maajoukkueiden viimeiset kohtaamiset ovat sujuneet.

Vaikka viimeaikaisilla kohtaamisilla on eniten merkitystä, on keskinäisten kohtaamisten historialla oma psykologinen merkityksensä.

Jalkapallon EM-kisat 2024 tarjoavat paljon erilaisia vetotyyppejä

Kuten jalkapallo veikkauskohteena yleensäkin, tarjoavat myös Jalkapallon EM-kilpailut runsaasti erilaisia vedonlyöntitapoja, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Perinteisen ”pitkävedon” lisäksi kannattaa rohkeasti kokeilla myös muita vaihtoehtoja, joita esittelemme seuraavaksi. Kaikki näillä sivuilla esittelemämme vedonlyöntisivustot tarjoavat runsaasti kohteita ja hyviä kertoimia tuleviin EM-kisoihin.

1x2-vedonlyönti

Jalkapallovedonlyönnissä ei voida sivuuttaa 1X2-vedonlyöntiä, eli edellä mainittua pitkävetoa. Tämä vedonlyöntityyppi on nimittäin edelleen kaikista suosituin tapa lyödä vetoa useimmissa lajeissa, erityisesti jalkapallossa ja jääkiekossa. Pitkävedossa lyöt vetoa siitä, päättyykö ottelu jommankumman joukkueen voittoon vai tasapeliin.

Voittajavedot

Suoraan voittajasta vedonlyöminen, eli niin sanotut moneyline-vedot ovat myös suosittuja vetomuotoja. Moneyline-vedoissa saat tasapelin sattuessa panoksesi takaisin. Voittajavedot ovat äärimmäisen yksinkertaisia: mikäli veikkaamasi joukkue voittaa, voitat vedon. Jos taas se häviää, menetät panoksesi. Tasapeliäkään ei tarvitse pelätä, sillä silloin panos palautuu pelitilillesi.

Yksittäisen ottelun lisäksi voit lyödä vetoa esimerkiksi karsintalohkojensa voittajista, EM-kisojen lohkovaiheen voittajista, pudotuspeleistä ja loppuottelun voittajasta.

Tasoitusvedot

Tasoitusvedot ovat erittäin suosittuja varsinkin hieman kokeneempien veikkaajien kohdalla. Näissä vedoissa ennakkosuosikki lähtee esimerkiksi -1,5 pisteen takaa-ajoasemasta ja altavastaajalle voidaan antaa esimerkiksi +1,5 etupeltoon.

Esimerkiksi Sveitsille voidaan antaa Ranskaa vastaan +1,5 pistettä etumatkaa ja Ranskalle vastaavasti -1,5 takaa-ajo asetelma. Ranskan tulisi siis voittaa vähintään kahdella maalilla, jos lyöt vetoa sen puolesta. Desimaalien avulla pyritään estämään tasapelin mahdollisuus vedonlyönnissä, vaikka ottelu todellisuudessa päättyisikin tasan.

Suosittelemme jalkapallon EM 2024 vedonlyönnissä lämpimästi kokeilemaan tasoitusvetoja, sillä niiden avulla löytyvät yleensä parhaimmat kertoimet kuin perinteisessä voittajavedossa tai 1X2-vedoissa.  

Maalimäärät yhteensä

Totals-vedot ovat myös hyvin suosittuja jalkapallon EM 2024 vedonlyönnissä. Näissä vedoissa veikataan ottelun yhteismaalimäärästä. Yleisin vetomuoto totals-vedoissa on yli/alle 2,5 maalia. Tässäkin tapauksessa desimaalien avulla ehkäistään vedonlyönnissä tasapelin mahdollisuus, ottelun päättyessä tasan.

Esimerkiksi jos veikkaat, että ottelussa tehdään yli 2,5 maalia ja ottelu päättyy lukuihin 1–1 häviät, koska tuolloin yhteismaalimäärä on 2. Sen sijaan ottelun päättyessä 2–1 voitat, koska tuolloin maaleja on yhteensä 3.

Live-vedonlyönti

Jalkapallon EM-kisat 2024 vedonlyönti tarjoaa lukuisia kohteita live-vedonlyönnissä. Parhaimmillaan yhdessä ottelussa voi olla kymmeniä live-kohteita. Live-veikkaamisessa ei itseasiassa olekaan kyse vain yhdestä vetotyypistä, vaan enemmänkin vedonlyöntitavasta. Pitkäveto, voittajavedot, tasoitusvedot ja totals-vedot ovat erilaisia ennakkovedonlyönnin muotoja.

Live-vedonlyönti eroaa ennakkoveikkaamisesta siten, että siinä vedonlyönti käynnistyy vasta ottelun alkaessa. Ennakkovedonlyönnissä kohteet sen sijaan sulkeutuvat ennen ottelun alkua. Jalkapallon EM-kisojen 2024 live-vedonlyönnissä voit lyödä vetoa esimerkiksi ensimmäisen puoliajan voittajasta, siitä kumpi joukkue tekee seuraavan maalin, kuinka monta kulmapotkua tulee ja niin edelleen.

Jalkapallon EM 2024 kertoimet – voittavedot ja muut kohteetarsintalohkoille ja koko turnaukselle

Jalkapallon EM 2024 kertoimet muuttuvat jatkuvasti, mutta jo tässä vaiheessa vedonlyönti käy kuumana muun muassa kevään jatkokarsinnoista, joissa Huuhkajatkin pelaavat kisapaikasta. Luonnollisesti kokoniin koko turnauksen voittajasta lyödään jo tässä vaiheessa kiivaasti vetoa kuin käynnissä olevien karsintalohkojen voittajista ja jatkoon menijöistä. Karsintojen A-lohkon yllättäjä Skotlanti on todennäköinen jatkoon menijä, kuten koko turnauksen vahvin ennakkosuosikki Ranska. Myös Espanja ja Portugali hyvin todennäköisesti nähdään lopputurnauksessa. Ja on Suomellakin vielä mahdollisuutensa EM-lopputurnaukseen, sillä se on tällä hetkellä oman lohkonsa kolmonen.

Tarkastellaan seuraavaksi tämän hetken voittajasuosikkeja ja parhaita kertomia kesäkuussa starttaavaan turnaukseen!  karsintalohkojensa parhaiten pelanneiden ja koko turnauksen voittajasuosikeiden kertoimia.

Ranska

Vuonna 2018 maailmanmestaruuden voittanut Ranska on yhdessä Englannin kanssa voittajaehdokas Euroopan mestariksi 2024.karsintojen B-lohkon voittajaksi, 1,14 kertoimilla. Täydellisesti omassa karsintalohkossaan pelannut Ranska on voittanut kaikki ottelut päästämättä yhtäkään maalia verkkoonsa. Ranska on voittajaehdokas myös koko turnaukselle 5,0 kertoimilla.Sinitakkien kertoimet turnauksen voittoon ovat 5,00 paikkeilla. Ensin maan on kuitenkin selvittävä vaativasta D-lohkosta pudotuspeleihin.

Seuraavaksi Ranska pelaa 13.10.2023 Hollantia vastaan. Mikäli Ranska voittaa kyseisen ottelun, on heidän pääsynsä lopputurnaukseen käytännössä varmistettu.

Englanti

Onko nyt vihdoin Englannin vuoro? Viimeisestä kansainvälisestä arvokisavoitoista on jo 58 vuotta. Totta puhuen sama kysymys on esitetty viime vuosikymmenien aikaan lukuisia kertoja ennen EM- tai MM-kisoja. Tälläkin kertaa Englanti lähtee tavoittelemaan voittoa ja syksyllä 2023 aloittaneen päävalmentaja Gareth Southgaten hartioilla on varsin paljon painoa, nähtäväksi jää miten joukkueelle käy. Vedonlyöntitoimistot tarjoavat houkuttelevaa 5,40 kerrointa Englannin voitolle.

Myös Englanti on pelannut kovan karsintalohkon, vaikka pelasikin tasan Ukrainan kanssa. Englannin kertoimet C-lohkon kuninkaaksi ovat 1.10 ja koko turnauksen voittajaksi 5,50. Mikäli Englanti voittaa hallitsevaa EM-mestarin Italian 17.10.2023 pelattavassa karsintaottelussa, on kisakuponkinsa lopputurnaukseen käytännössä leimattu.

Skotlanti

Skotlanti on yllättänyt voittamalla kaikki ottelunsa, mutta lohkon kakkossijaa pitävä Espanja on pelannut yhden ottelun vähemmän. A-lohkon karsintojen voittajaksi Skotlannille tarjotaan 3,25 kerrointa.  Seuraavaksi Skotlanti kohtaa Espanjan 12.10.2023. Tässä ottelussa Espanja on vahva ennakkosuosikki, sillä Skotlannille tarjottava kerroin on 9,00 ja Espanjalle vain 1,30. Jos Skotlantia veikkaa koko turnauksen voittajaksi, saisi skottien voittaessa rahansa 71,00-kertaisesti takaisin tämän hetken kertoimien mukaan.  

Espanja

Espanja on tällä hetkellä lohkonsa kakkonen, mutta on silti vahvempi suosikki lohkovoittajaksi kuin Skotlanti. Espanjalle tarjoillaan A-lohkon voitosta 1,33 kerrointa ja jalkapallon EM-kisojen 2024 mestaruudelle Espanjan poikien kerroin on 9,00. Espanja on voittanut kolme kertaa jalkapallon EM-mestaruuden, joka tarkoittaa eniten Euroopan mestaruuksia yhdelle maalle. Myös Saksa on voittanut kolmesta, eli kaikkien aikojen EM-mestaruuksissa Espanja on vuoden 2024 isännän kanssa tasoissa.

Saksa

Isäntämaa Saksa pääsee EM-kisoihin ilman karsintoja. Kirkkain voittajaehdokas Saksa ei ole. Joukkueessa on ollut monen näköistä kuohuntaa, joista hämmentävin oli Japania vastaan hävitty ystävyysottelua 4–1. Japanille häviön seurauksena päävalmentaja Hansi Flick sai syyskuussa 2023 potkut. Flickin tilalle nimettiin väliaikaiseksi päävalmentajaksi Rudi Voller. Saksan kertoimet turnauksen voittoon ovat tällä hetkellä 7,60. 8,00, eli kovin ennakkosuosikki ei isäntämaa tällä kertaa ole.  

Espanja

Jalkapallon arvokilpailujen voittajaehdokkaista ei oikeastaan voi edes puhua ilman Espanjaa. Espanja on Saksan tavoin voittanut kolmesti jalkapallon EM-mestaruuden. Tälläkään kertaa ei voitto ole mikään mahdottomuus, sen verran kovatasoinen joukkue on tälläkin kertaa kyseessä. Espanjan tämän hetken kerroin pyörii 8,80 tietämillä.

Portugali

Portugali on pelannut uskomattomat karsinnat voittamalla tähän mennessä kaikki J-karsintalohkossa pelaamansa ottelut. Maa on voittanut Euroopan mestaruuden vuonna 2016, eikä voitto tälläkään kertaa ole mitenkään mahdotonta, varsinkaan kun mukana on suuri osa vuoden 2016 tähdistä Ronaldon johdolla. Vedonlyöntitoimistot tarjoavat Portugalille 10,00 kerrointa, joka vaikuttaa pienoiselta ylikertoimelta. Tähän kannattaakin tarttua kiinni! Maa on vedonlyöntitoimistojen ehdoton suosikki oman karsintalohkonsa voittajaksi mitättömällä 1,01 kertoimella. Portugalin puolesta panostettaessa kannattaakin etsiä parempia kertoimia esimerkiksi tasoitusvedoista tai totalseissa. Koko turnauksen voittoon Portugalille tarjoillaan 10,00 kerrointa.

Muita ennakkosuosikkejavedonlyöntikohteita

Myös muita vetokohteita kuin voittajavedot koko turnauksen voittajasta alkaa vähitellen aukeamaan. Voit lyödä vetoa esimerkiksi kesän turnauksen alkulohkojen voittajista ja kevään jatkokarsintojen voittajista. Suomi jatkokarsintojen A-ryhmässä. Huuhkajien jatkoon pääsylle kertoimet ovat 6,50 siinä missä ryhmän ennakkosuosikin Puolan numerot ovat 2,00 paikkeilla -Suomen mahdollisuuksiin uskoville tarjolla on houkuttelevia kertoimia.

Hallitsevan Euroopan mestarin Italian näytöt eivät ole aivan parasta luokkaa olleet ja se onkin lohkonsa toisena tasapisteissä Ukrainan ja Pohjoismakedonian kanssa, mutta on pelannut vasta 4 ottelua muiden pelattua 5. Italian kertoimet C-lohkon voittajaksi ovat 8,50 ja koko turnauksen voittoon tyrkytetään 17,00 kerrointa.

Hollanti on myös mielenkiintoinen seurattava ja vahva suosikki B-lohkon kakkoseksi kertoimella 5,50. Koko turnauksen voittoon Hollannin kohdalla vedonlyöntitoimistot uskovat tällä hetkellä enemmän kuin esimerkiksi Italian, sillä Alankomaiden kertoimet koko kilpailun voittajaksi ovat 13,00.

Jalkapallon EM 2024 vedonlyönti – Löydä parhaat kertoimet sivuiltamme

Futiksen EM-kisat starttaavat kesäkuussa 2024 ja tässä vaiheessa kertoimet elävät vielä paljon. Erityisesti koko turnauksen voittajiin kannattaa tässä vaiheessa panostaa, koska ennakkosuosikeiden kertoimet tulevat laskemaan karsintojen edetessä ja varsinkinlopputurnauksen alkaessa. Toki veikata kannattaa myös karsintalohkojen voittajia ja muita avoinna olevia vetokohteita.

Löydät sivuiltamme parhaat kertoimet ja vedonlyöntibonukset, kuten ilmaisvedot veikkaamisen buustaamiseksi. Jalkapallon EM 2024 kisojen edetessä päivitämme näille sivuillemme ajankohtaista infoa turnauksesta, veikkausvinkkejä ja parhaita kertoimia

There are no odds for this competition
Palaute