Niznekamsk-Barys: Barys on ollut kauden positiivinen yllättäjä ja joukkue on loistavassa iskussa. Itäisen konferenssin toisena keikkuva Barys on paras vierasjoukkue ja kerännyt pisteitä yli kahden pisteen keskiarvolla. Niznekamskin kausi on ollut vuoristorataa ja kotona joukkue on kerännyt hyvin pisteitä, mutta vieraissa hommasta ei tunnu tulevan mitään. Barys on ollut sen verran vakuuttava ja matkapeleissä hyvä, että miltei kahden kerroin on pelattavissa.

Ilves-SaiPa: Ilveksen loistava kauden alku on kääntynyt syöksyyn ja joukkue on hävinnyt neljä edellistä otteluaan. SaiPa jatkaa loistavaa kauttaan ja joukkue onkin voittanut neljä ottelua viidestä. SaiPa on tunnetusti kotonaan kovempi, mutta nykyisiä vireitä verrattaessa SaiPa on suosikki vieraissakin ja 2,60 kerroin on oikein maistuva.

St.Louis-NY Islanders: St.Louis on yksi sarjan parhaimpia kokonaisuuksia ja kotona äärimmäisen kova. Islanders on sarjan häntäpään porukoita, eikä homma lähde oikein käyntiin. St.Louisin pelatessa tasollaan, nappaa joukkue helpon kotivoiton.

 

Pitkävetovihjeet torstaina  05.12.2013

Illan pankit

Bet365

Niznekamsk-Barys

2

1,95

17:00

Bet365

Ilves-SaiPa

2

2,60

18:30

Yön varma

Bet365

St.Louis-NY Islanders

1

1,68

03:00

 

 

Vihjeiden seurantamerkit:

   = Kohteen tulos ei vielä selvillä

   = Kohde meni väärin

   = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.