Elmoorilla on taas hyviä vetoideoita – varastetaan ne! Ennakot ja vihjeiden perustelut pääset lukemaan tästä. Illan muissa vedoissa luotetaan Valioliigaan, jossa on lähtenyt kertoimet käsistä. Kohteet eivät ole osuvia, mutta mahtavia ylikertoimia!

Hull – Tottenham: Spurs koki nolon tappion Citylle 1-5 White Hart Lanella. Ottelun ratkaissut Danny Rosen ulosajo ja tästä seurannut rankkari sekä 0-2 maali tulivat kuitenkin vähintään kyseenalaisen tuomion jälkeen. Hull on pelannut neljä sarjapeliä ilman maalia. Kotonaan tiikerit ovat toki paljon vieraspelaamista parempia, mutta silti Spurs on vieraissakin ottelun selvähkö suosikki. Tarjottu kerroin nousee mukavasti ylekertoimen puolelle!

Newcastle – Sunderland: Kuuma Tyne-Wearin derby! Newcastle teki rankan päätöksen ja kauppasi joukkueen tärkeimmän pelaajan, Yohann Cabayen PSG:hen. Tämän lisäksi joukkueelta puuttuu kapteeni Fabricio Coloccini ja paras maalintekijä Loic Remy. Tasoltaan kotijoukkue on parempi, mutta derbyyn ei voi antaa normaali kotietua. Sunderlandin kertoimet ovat taivaissa ja niistä löytyy loistavia ideoita!

West Ham – Swansea: West Ham taisteli soturihengellä Chelsean kanssa 0-0 tasapelin. Joukkue hävisi maalintekoyritykset 38-1, mutta uhrautuva puolustus ja upeasti maalilla torjunut Adrian toivat joukkueelle pisteen. Tasapeli suurseurasta antoi varmasti uskoa tulevaan. Swansea on takerrellut pahasti viime aikoina, eikä joukkueiden välillä ole suurta tasoeroa. Hammers nauttii vahvaa kotietua. Vaikka vähämaalisessa ottelussa tasapelin riski kasvaa, on kotivoitosta tarjottu kerroin upea!

Mainz – Freiburg: Freiburg järjesti melkoisen pommin kaatamalla edelliskierroksella Leverkusenin 3-2. Sarjataulukossa joukkueilla on 10 pistettä eroa, mutta tämä ei kerro koko totuutta materiaalierosta. Vieraat saivat varmasti aimo määrän itseluottamusta Leverkusen-voitostaan. Tarjottu vieraskerroin on järkyttävän ison ja kaiken lisäksi koko ajan nousussa. Kertoimen muodostumista kannattaa seurata aina viime hetkille saakka!

Pitkävetovihjeet lauantai 1.2.2014

Päivän Varmat

Bet365Nordicbet

Lukko - TPS

1

1,57

17:00

Päivän Pankit

Unibet

Hull - Tottenham

2

2,07

17:00

William HillBet365 Nordicbet

Ilves – Jokerit

2

2,10

17:00

Päivän Pommit

Bet365

Newcastle - Sunderland

2

4,33

14:45

Bet365 Unibet

West Ham - Swansea

1

2,90

14:45

NordicbetExpekt

Mainz – Freiburg

2

4,75

16:30

William Hill

HIFK - SaiPa

2

3,25

17:00

 

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.