Sekä Elmoorin että vihjeosastomme betsit ovat olleet tämän viikon alavireessä. Nyt lähdetään paikkaamaan tilannetta isolla kädellä. Elmoorin vihjeet pääset lukemaan tästä! Samoin kuin Liigasta, myös jalkapallon puolelta haetaan lauantaille hurjia pommeja!

Stoke – Arsenal: Stoke on onnistunut kiusaamaan suurseuroja hyvin kotikentällään. Edelliskierroksella joukkue onnistui riivaamaan Cityä myös vieraissa pitkän aikaa. Arsenal on luonnollisesti materiaalin puolesta vieraissakin suosikki, mutta kertoimien puolesta ainakin tasoitukselliset isäntien menestykset kelpaavat peleihin. Hurjimmat ottavat myös suoran kotivoiton lapulle!

Leverkusen – Mainz: Leverkusen elää kriisiaikaa. Edelliset neljä ottelua ovat tuoneet neljä tappiota. Ensin tehdasalueen lapset tippuivat cupissa sarjatasoa alempaa löytyvälle Kaiserslauternille, tämän jälkeen hävisivät derbyn Schalkelle ja seuraavana tuli PSG:ltä persraiskaus Mestarien liigassa. Kolmen kotitappion päätteeksi Sami Hyypiän suojatit hävisivät vielä viikolla vieraissa Wolfsburgille 3-1. Mainz on pelannut viime ajat erittäin hyvin, eikä vierasmenestykset tulisi minkään valtakunnan yllätyksenä.

Pitkävetovihjeet lauantai 1.3.2014

Päivän Varmat

BetssonExpekt William Hill Unibet

TPS - Lukko

2

1,70

17:00

Päivän Pankit

Betsafe

Stoke +1 - Arsenal

1

2,22

17:00

Nordicbet

Leverkusen – Mainz +1

2

2,20

16:30

Päivän Pommit

ComeOn

Stoke - Arsenal

1

5,79

17:00

Expekt

Leverkusen – Mainz

2

5,25

16:30

Expekt

Jokerit - HIFK

2

3,40

17:00

Betsson

Kärpät - Blues

2

4,95

17:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.