FC Barcelona – Atletico MadridTiistai 1.4.2014 kello 21:45 Camp Nou – Barcelona, EspanjaMTV Max Sport 1

FC Barcelona selvitti tiensä kahdeksan parhaan joukkoon tiputtamalla Manchester Cityn jatkosta yhteismaalein 4-1. Atletico pääsi helpommalla kaataessaan Milanin 5-1, vaikka pelasi varsinkin avausosan hieman puolivillaisesti. Molemmat pääsevät otteluun huippuiskussa. Atletico on kuuden ja Barca viiden ottelun voittoputkessa. Blaugrana onnistui kaatamaan El Clasicossa Real Madridin viikko sitten, kun taas Atletico nousi La Ligan kärkeen kaatamalla muun muassa Athleticin vaikeassa vierasottelussa.

Molempien joukkueiden ehdoton ase tällä kaudella on ollut tiukka puolustus. 31 ottelussa Atletico on päästänyt vaivaiset 22 ja Barcelona 25 maalia. Katalonialaisten ylle nousi kuitenkin synkkiä pilviä tässä suhteessa, kun ykkösmaalivahti Victor Valdes loukkaantui. Korvaajaksi noussut Jose Manuel Pinto ei ole kokenut UCL-kävijä ja omaa omat kysymysmerkkinsä. Atleticon leiristä kuului myös shokkiuutinen, kun joukkue ilmoitti ykköskärki Diego Costa luultavasti jättävän ottelun väliin loukkaantumisen johdosta. Tämä olisi karmea menetys Rojiblancosin hyökkäykselle.

Joukkueet kohtasivat viimeksi tammikuussa, jolloin päädyttiin 0-0 tasatulokseen. Syksyllä joukkueet kohtasivat kahdesti Super Cupissa, jolloin myös molemmat ottelut tasattiin: 1-1 ja 0-0. Tänäänkin luvassa on lähtökohtaisesti äärimmäisen vähämaalinen ottelu. Barcelona varoo varmasti päästämästä vierasmaalia, eikä vähämaalinen tasapeli toisaalta olisi Atleticollekaan huono tulos.

Laadukkaampi isäntäjoukkue on kotikentällään selvä suosikki, mutta ei missään nimessä kerroinasettelun veroinen. Atleticon venymiset (varsinkin tasoituksilla!) ja undervedot kiehtovat eniten.

Osuvin peli-idea:

Alle 2,5 maalia 2,12 Nordicbet/UnibetAtletico +2 1,62 Betsson/Betsafe

Pommit:

Alle 1,5 maalia 4,33 Unibet/Sportingbet

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Barcelona

X

Atletico

1X2

1,53 Bet365

4,45 Unibet

7,15 Nordicbet

Barcelona -1

2,33 Unibet

3,75 Nordicbet

2,60 Betsafe Betsson

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,76 Betsson

 

Alle: 2,12 NordicbetUnibet