Manchester United – Bayern MünchenTiistai 1.4.2014 kello 21:45 Old Trafford – Manchester, Iso-BritanniaYLE TV2

Vuoden 2010 puolivälieräuusinta. Tuolloin Bayern eteni kaksiosaisesta ottelusarjasta jatkoon vierasmaalisäännön turvin yhteismaalein 4-4. Neljässä vuodessa on kuitenkin tapahtunut paljon. Bayern on kivunnut dominoimaan Euroopan kenttiä. United sen sijaan on kuin varjo entisestä loistostaan ja Sir Alex Fergusonin ajoista.

Manchester United selvisi vaivoin Olympiakosista jatkoon yhteismaalein 3-2. Jopa onni oli reilusti Unitedin puolella, sillä kreikkalaiset tuhrasivat useita paikkoja ratkaisevassa ottelussa Old Traffordilla. Bayern sen sijaan selvisi vakuuttavasti jatkoon Arsenalista yhteismaalein 1-3. Baijerilaiset kokivat viikonloppuna pistemenetyksen pitkästä aikaa, kun Hoffenheim venyi 3-3 -tasapeliin Allianz Arenalla. München on kuitenkin jo varmistanut, ennätysaikaisin, mestaruutensa ja pystyy siis keskittymään vain ja ainoastaan Mestarien liigaan. ManU on pelannut kaksi kovaa ottelua Valioliigassa edelliseen neljään otteluun. Sekä Liverpool että City kävivät teurastamassa Unitedin Unelmien Teatterissa maalein 0-3.

Isänniltä puuttuu näiltä näkymin Robin van Persie sekä Patrice Evra kokoonpanoosta. Lisäksi Juan Mata ei saa pelata Mestarien liigassa, koska siirtyi kesken kauden Chelseasta. Vierailta puuttuu myös kaksi tärkeää miestä, kun Dante on pelikiellon vuoksi sivussa ja Thiago loukkaantuneena. Bayern saatämän puolelta edun, koska sillä ei enää ole Bundesliigassa panosta, vaan se pystyy kierrätyksiin. Saksalaisten materiaali on myös selvästi laajempi; se pystyy korvaamaan poissaolijat toisin kuin ManU.

Kotietu antaa minimaalisen edun ManU:lle. Minimaalisen siksi, että United on ollut kaudella umpisurkea kotikentällään. Bayern on tottunut teurastamaan vastustajansa yksi kerrallaan, kun taas United on tottunut tulemaan teurastetuksi. Vaikka United saattaa pitää nollan jonkun aika kotikentällään, jossain vaiheessa Bayern jyrää väkisin isäntien yli. Jos saksalaisten osuma syntyy aikaisessa vaiheessa ottelua, saattaa pelistä muodostua äärimmäisen runsasmaalinen.

Osuvin peli-idea:

Bayern 1,48 Bet365 Atletico +2 1,62 Betsson/Betsafe

Pommit:

HT/FT: X/2 4,35 Nordicbet

Nordicbetarjoaa muun muassa tähän (puoliaika/lopputulos) kohteeseen tarjouksen, josta ei kannata kieltäytyä. Manchesterin voittaessa rahasi palautetaan takaisin aina 50€ saakka! Käy lukemassa lisää tästä --> 

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

ManU

X

Bayern

1X2

7,50 Bet365

4,75 Bet365

1,48 Bet365

ManU +1

2,75 Bet365

3,85 Betsson Betsafe

2,20 Bet365

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,62 Betsson Bet365

 

Alle: 2,35 Betsson