Joko Newton onnistuisi huippujoukkuetta vastaan?

San Francisco 49ers (6-2) – Carolina Panthers (5-3)

Sunnuntai 10.11.2013 kello 23:05

Candlestick Park – San Francisco, Kalifornia

Nelonen Pro 1 & Ruutu

Lähtökohdat otteluun:

Molemmat joukkueet ovat voittoputkessa: 49ersilla on viiden, Panthersilla kuuden voiton putki. Kotijoukkueella on nyt koossa kuusi voittoa ja joukkue on jälleen turvallisesti matkalla pudotuspeleihin. Myös Panthers on hyvässä vauhdissa viidellä voitolla ja kolmella tappiollaan. NFC-konferenssin kakkosen sekä nelosen kohtaamisesta voi odottaa huippumatsia!

Seuraa heitä:

Aldon Smith tekee paluun 49ersin puolustukseen ja häntä on syytä pitää silmällä. All-Pro puolustajan paluu tuo varmasti lisää joukkueeseen, vaikka loukkaantumisen jälkeen rooli olisi vähäisempi. Pelinrakentaja Cam Newton on kaikki kaikessa vierasjoukkueen osalta. Panthersin puolustus kestää varmasti, mutta hyökkäyspelin tulee toimia myös.

Ottelun kulmakivet:

49ersin pelinrakentaja Colin Kaepernick luottaa eniten tehokaksikkoon Anquan Boldin – Vernon Davis heittopuolella, mutta todellinen ase on keskushyökkääjä Frank Gore. Gore on päässyt loistavaan vireeseen ja 49ersin juoksupeli on ollut kaunista katseltavaa. Panthersin juoksupuolustus on kuitenkin vastavuoroisesti myös kivenkova, joten helpolla ei kotijoukkue tule tänään pääsemään.

Panthers-pelinrakentaja Cam Newtonon ollut loistelias viime otteluissaan, mutta nyt haaste on aivan toinen. QB on osoittanut pystyvänsä rikkomaan heppoiset puolustukset helposti, mutta on usein jäänyt statistin asemaan kunnollisia puolustuksia vastaan. Ottelun avainkysymys on, pystyykö Newton nostamaan edelleen tasoaan? 49ersin tasoista joukkuetta vastaan ei riitä enää perussuoritus. Kuinka hyvin kestää hyökkäyksen linja? Kuinka nopeasti Newton pääsee paineen alta pois?

Arvio & pelivihje:Aggressiviinen 49ers-ryhmä on tasaisempi sekä kaikin puolin vahvempi ja lähtee otteluun suosikkina. Panthersin puolustus on tiivis, joten jos Newton pelaa unelmaottelun on vieraillakin mahdollisuutensa. Molempien upean puolustuksen johdosta ottelusta voi odottaa vähämaalista, mutta kertoimien puolesta paras ratkaisu on ehdottomasti hakea vierasyllätyksiä: Panthers 3,20 Betsafe/Betsson ja Panthers +7,5 Bet365 1,71.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

49ers

Panthers

12

139 Nordicbet/ ComeOn

3,20 Betsafe/Betsson

49ers -7,5

2,05 Bet365

1,71 Bet365

Yli/alle 43

Yli: 1,91 Sportingbet

Alle: 1,95bet365

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Panthers +7,5 1,71 Bet365