Brees murtaa Cowboysin takapuolustuksen?

New Orleans Saints (6-2) – Dallas Cowboys (5-4)

Sunnuntai-maanantai yö 03:30

Mercedes-Benz Superdome – New Orleans, Louisiana

Nelonen Pro 1 & Ruutu

Lähtökohdat otteluun:

Kaksi divisioonansa johtajaa kohtaavat maanantai aamuyön ottelussa, kun Saints ja Cowboys lyövät päänsä yhteen. Saints johtaa NFC-etelädivisioonaa kuudella voitolla kahdella tappiolla, vaikka edelliskierroksella joukkue kokikin tappion Jetsille. Cowboys on NFC-idän kärjessä viidellä voitollaan.

Seuraa heitä:

Dallas on kärsinyt loukkaantumisista, mutta nyt Des Bryant, DeMarcus Ware ja Jason Hatcher pitäisi olla kunnossa. Todella mielenkiintoista nähdä, missä kunnossa miehet ovat ja miten tämä vaikuttaa Cowboysin iskukykyyn, varsinkin Bryant on tärkeä osa hyökkäystä. Saintsilla on valtavia loukkaantumishuolia myös: kymmenen pelaajan pelikunto ennen ottelun alkua on arvoitus.

Ottelun kulmakivet:

Kotijoukkueen pelinrakentaja Drew Breesin lempikohde kentällä on Jimmy Graham. Graham johtaa NFL:n touchdowntilastoa ja tämän tutkaparin pelaaminen on ollut ajoittain upeaa katseltavaa. Dallasin heittopuolustus on kirjaimellisesti surkeaa koko kauden ja tänään luultavimmin Graham kohentaa asemiaan TD-tilastoissa. Edellisessä ottelussa Breesin peli kaatui joukkuekavereiden uskomattomiin pallon räpellyksiin. Jos ja kun Saints-valmentaja Sean Payton on antanut pojille isän kädestä, nähdään Superdomella todella sisuuntunut Saints.

Saints-puolustus on huikean alun jälkeen alkanut haparoida. Tony Romo osoitti kovaa johtajuutta Vikingsiä vastaan ja vei joukkonsa voittoon. Romo on Dallasin hyökkäyksessä kaikki kaikessa, eikä taustatukea meinaa löytyä. Tänään Romo joutuu kovaan paikkaan, sillä Saintsin puolustuksen linja hyökkää aggressiivisesti päälle.

Arvio & pelivihje:Kun Saints-puolustus on alkanut haparoimaan ja Dallasin heittopuolustus on ollut koko kauden katastrofaalisella tasolla, voidaan ottelusta odottaa runsasmaalista. Saints on materiaaliltaan vahvempi ja lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Brees-Graham vs. Dallasin heittopuolustus tuntuu sellaiselta match-upilta, että ei tässä voi kuin povata kotivoittoa: Saints -5,5 1,85 Bet365/ Sportingbet.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

49ers

Panthers

12

1,40 Bet365/ Sportingbet

3,20 Expekt

Saints -5,5

1,85 Nordicbet/ ComeOn

2,03 Betsafe/Betsson

Yli/alle 53,5

Yli: 1,91 Sportingbet

Alle: 1,95bet365

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Saints -5,5 1,85 Bet365/ Sportingbet.