Eilen oli synkkä vetopäivä. Sekä Swansea että Bratislava jäivät tasapeleihin, vaikka näennäisesti ottelut olivat täysin hallussa. Tänään haetaan paluuta voittojen tielle!

Galatasaray – Juventus: Gala on todella aktiivinen hyökkäyspäähän ihan normaali oloissakin. Tänään joukkueelle kelpaa ottelusta vain voitto, joten puolustaminen saattaa unohtua entistä enemmän. Juve on täynnä hyökkäystaitoa ja pelisysteemi 3-5-2 on myös varsin aktiivinen eteenpäin. Tarjous yli 2,5 maalista tuntuu varsin mellevältä!

Olympiakos – Anderlecht: Olympiakos ei ole hävinnyt kotonaan koko kaudella kuin PSG:lle. Isännät ovat materiaaliltaan selvästi parempia ja tarvitsevat ottelusta ehdottomasti voiton. Kertoimet eivät huikaise, mutta muu kuin kotivoitto ei vaan tunnu mahdolliselta.

Man U – Shakhtar: Shakhtar tarvitsee ottelusta luultavasti voiton edetäkseen jatkoon. ManU:n otteet viime aikoina eivät ole millään tavalla vakuuttaneet, eikä kotijoukkueella ole ottelusta sen suurempaa panosta; jatkopaikka on varma ja tasapelikin toisi lohkovoiton. Huippuiskussa pelaava ukranalaisjoukkue on todella potentiaalinen yllättäjä.

Pitkävetovihjeet tiistai 10.12.2013

Illan Varmat

Nordicbet

Galatasaray - Juventus

1

1,76

21:45

Unibet

Olympiakos – Anderlecht

1

1,36

21:45

Illan Pankit

Unibet

Olympiakos -1 – Anderlecht

1

1,92

21:45

Betsafe BetssonBet365

Man U – Shakhtar +1

2

1,80

21:45

Illan Pommit

Unibet

Man U – Shakhtar

2

3,90

21:45

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.