Kaikki putket katkeavat aikanaan. Jokerit-betsi ei enää tarttunut julman voittoputken jälkeen laariin, mutta Blues oli niin ylivoimainen ottelussa, että olisi ollut vääryys voittaa.. Tänään Stadin punainen petolauma pelaa taas, joten meidän ei tarvitse miettiä mitä betsaamme!!

Blues – Ässät: Blues oli eilen todella hyvä Jokereita vastaan. Maalinteon kanssa joukkueella oli suuria ongelmia, mutta lopulta joukkue sai survottua 2-0 voiton. Blues on on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme, kun taas Ässät on valunut taas tappioputkeen; neljä edellisestä kamppailua on luisunut sivu suun.

Blues uskaltaa! Rajallisella materiaalilla operoivat espoolaiset uskaltavat pelata. Rouhijaosasto Siim Liivik-Eetu Pöysti uskaltaa mennä maalille ja kulmiin, puolustajat uskaltavat nousta hyökkäyksiin mukaan ja kärkinimet Tommi Huhtalan johdolla uskaltavat hakea ratkaisuja. Ässien tilanne on täysin toinen. Joukkue on arka, eikä vanhasta porilaisesta hulluudesta ole nähty edes väläyksiä, sen jälkeen kun Pekka Virta saapui joukkueen perämiseen.

Ässät on materiaalin puolesta parempi, mutta Blues saa revittyä koneestaan enemmän irti. Itseluottamus on aivan eri tasolla sinisten kuin punaisten puolella. Espoolaisten pelityylin johdosta luvassa on varsin vähämaalinen ottelu, johon Blues lähtee kotiedun puolesta suosikkina. Sinisillä oli eilen sen verran vakuuttava peli-ilme päällä, että kotimenestykset ankeaa pataporukkaa vastaan kiehtoo: 2,00 Expekt.

HIFK – KalPa: IFK on jo seitsemän ottelun voittoputkessa! KalPa on esiintynyt pirteästi ottaen huomioon joukkueen lukuisat poissaolot, mutta edelliskierroksella joukkue romahti nimenomaan IFK:lle 1-6 kotikentällään.

Vieraat tulevat otteluun varmasti revanssihenkeä pullollaan, mutta loukkaantumissuma horjuttaa väistämättä joukkueen iskukykyä. IFK on ollut kotikentällään äärimmäisen vahva ja se lähtee kamppailuun selvänä suosikkina. Lähtökohtaisesti ottelu on vähämaalinen, mutta repsahdusvaara KalPalla on. Kertoimet ovat painuneet niin alas, että suursuosikin pelaaminen ei tunnu enää kovin mielekkäältä. Koska petolaumasta on kuitenkin tullut meille niin rakas viime viikkoina, lyömme lojaali-iskun: IFK 1,58 Expekt.

Ilves – Pelicans: Ilves on hävinnyt kuusi, Pelicans seitsemän ottelua putkeen. Molempien puolustus- ja ylipäätään pelisapluuna ovat repeilleet pahasti. Vieraat kärsivät useista loukkaantumisista, varsinkin puolustuspäässä.

Materiaaleissa ei ole suurta eroa ja kotietu tekee Ilveksestä niukan suosikin. Pelicansin otteet ovat olleet löysiä ja Hannu Aravirran joukkueille tyypillinen viisas pelaaminen on tipotiessään. Ilvestä on kannatellut useaan otteeseen maalivahti Ville Kolppanen, mutta myös hänen paras vire on kadonnut joukkueen mukana.

Ilmeisesti SM-liigan säännöt sen estävät, mutta jos valita pitäisi, väittäisin ettei kumpikaan tule voittamaan tätä ottelua. Kenties ottelu keskeytetään, kun pojat ovat hakanneet puoleen yöhön asti rankkareita muikkuverkkoihin..

Kärpät – Lukko: Tappiollisen JYP-ottelun jälkeen, Lukko palasi taas voittojen tielle kaatamalla sekä Jokerit että Ilveksen. Vieraat saivat tärkeän palasen takaisin kokoonpanoon, kun puolustaja Petteri Nummelin palasi vahvuuteen. Nummelin tuo aimolisän joukkueen hyökkäys- ja ennen kaikki erikoistilannepelaamiseen. Raumalaiset ovat hävinneet kymmenestä edellisottelustaan vain kaksi, mutta illan vastus on tänään kovin mahdollinen.

Kärpät on viiden ottelun voittoputkessa ja dominoi materiaalillaan sarjaa. Lukko osaa puolustaa hyvin, joten tänään luvassa lienee kuitenkin tasainen ja vähämaalinen kamppailu. Kotietu tekee Kärpistä selvän suosikin otteluun, mutta vieraskerroin houkuttaa kutkuttavasti: Lukko 5,25 bet365.

Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

Blues – Ässät

1

1,95 Expekt

1X2

HIFK - KalPa

1

1,58 Expekt

1X2

Kärpät – Lukko

2

5,25 bet365