United on pelannut Mestarien liigassa selvästi Valioliigaa paremmin. Jatkuuko sama trendi tänään vai siirtyykö viime viikkojen surkeat otteet myös eurokentille?

Manchester United – Shakhtar DonetskTiistaina 10.12.2013 kello 21:45Old Trafford – Manchester, EnglantiMTV Max Sport 2

Lähtökohdat otteluun ovat selvät: jatkopaikan varmistaneelle ManU:lle riittää ottelusta tasapelikin lohkovoittoon, Shahtarin tulee tavoitella voittoa. Tasapeli tai tappiokin saattaa viedä ukrainalaisjoukkueen jatkoon, mikäli Leverkusen kompastuu vieraissa Real Sociedadiin, mutta tämän varaan Donetsk ei voi nojata.

United voitti edellisen Mestarien liigan kamppailun Leverkusenia vastaan vieraissa peräti 0-5, mutta siihen voitot viime aikoina ovatkin jääneet. Valioliigan edelliset neljä ottelua on tuonut kaksi tappiota ja kaksi tasapeliä. Shakhtar on hurjassa ollut hurjassa lyönnissä niin Mestarien liigassa kuin kotoisessa Ukrainan Valioliigassakin ja lähtee otteluun viiden ottelun voittoputkessa. Joukkueiden edellissä kohtaamisessa tasattiin lukemat 1-1.

Robin Van Persie teki sunnuntaisessa Newcastle-ottelussa paluun isäntien kokoonpanoon. Van Persie olisi kaivannut tuekseen pelikiellon vuoksi sivussa ollutta Wayne Rooneya, kun joukkue hävisi kotonaan ottelun 0-1. Nyt Van Persie muodostaa taas tuhoisan tutkaparin alempana pelaavan Wayne Rooneyn kanssa. Kotijoukkueelta on edelleen poissa tärkeä keskikentän palanen Michael Carrick. Shahtar pääsee otteluun ilman loukkaantumisia.

ManU on materiaaliltaan parempi ja lähtee kotiotteluun suosikkina, mutta viime aikojen otteet eivät ole missään nimessä vakuuttaneet. Ottelusta on odotettavissa vähämaalinen, joka nostaa tasapelin riskiä. Kun vielä muistetaan, että ManU:lle tuo tulos käy lohkovoittoon ja tappiokin vie jatkoon, alkaa vierasmenestykset kiinnostaa. Hurjimmat hakevat Shakhtarin voittoa, mutta osuvin betsi on maalin tasoituskohde: 1,75 bet365/Betsafe/Betsson.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Man U

X

Shakhtar

1X2

2,15 William Hill

3,60 bet365

3,75 bet365

Man U -1

3,80 Unibet

4,10 Unibet

1,75 bet365 Betsafe Betsson

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,80 bet365

 

Alle: 2,05 WilliamHill

Elmoorin valinta parhaaksi kohteeksi: Shakhtar +1 1,75 bet365/Betsafe/Betsson.