Sortuuko Sami Hyypiän Leverkusen paineiden alla?

Real Sociedad - LeverkusenTiistaina 10.12.2013 kello 21:45Anoeta – San Sebastian, EspanjaMTV Max Sport 1

Leverkusenin on pakko voittaa ottelu, mikäli se meinaa lohkosta jatkoon. Real Sociedadilla ei enää ole panosta ottelussa, joten se pääsee vapautuneena iskemään. Vierailijat pelasivat kuumottavan derbyn Dortmundin vieraana viikonloppuna voittaen sen 0-1. Voitto antoi varmasti itseluottamusta, sillä saksalaisilla on ollut vaikeuksia vieraskentillä. Lepoetu on kuitenkin täysin isäntien puolella, sillä se pelasi viikonloppuna vain helpon cupin ottelun.

Sociedad on saanut vasta yhden maalin aikaan Mestarien liigassa, mutta se maali tuli nimenomaan Leverkusenia vastaan. Isäntäjoukkue on pelannut kotikentällään huomattavasti vierasotteluita pirteämmin. Joukkueen vahvuus on terävät vastahyökkäykset, joihin siunaantuu varmasti tilaisuuksia, sillä Leverkusenin on pakko hakea ottelusta voittoa hinnalla millä hyvänsä.

Kaikki paineet ovat nyt Sami Hyypiän suojattien niskassa. Kotijoukkue saa iskeä vapautuneesti kotistadionillaan ja vain nauttia kauden viimeisestä Mestarien liiga -koitoksesta. Vieraissakin Leverkusen on parempi materiaalin puolesta, mutta lepo- ja kotietu kääntää kelkkaa isännille. Lääketehtaan kasvatit eivät ole kokenut tai rutinoitunut seura Euroopan kentillä. Paineet saattavat kasautua päälle ja kertoimien puolesta parhaat ideat ovat tylyissä isäntien yllätyksissä: 4,05 Betsafe/Betsson/Nordicbet.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Sociedad

X

Leverkusen

1X2

4,05 Betsafe Betsson Nordicbet

3,80 Unibet

1,95WilliamHill

Basel +1

1,92 BetsafeBetsson

4,00 BetsafeBetsson

3,25 Nordicbet Unibet

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,65 ComeOn

 

Alle: 2,27 ComeOn

Toimituksen valinta parhaaksi kohteeksi: Sociedad 4,05 Betsafe/Betsson/Nordicbet