Vedonlyöjän kannalta luvassa on tavallista vilkkaampi maanantai, kun SHL:n ja KHL:n pudotuspelit käyvät täyttä häkää. Meidän vihjeemme tälle illalle löytyy kuitenkin La Ligan ja NHL:n puolelta! 

Real Sociedad – Rayo Vallecano: Sociedad kaatui viime kierroksella Sevillan vieraana 1-0. Ottelusta muodostui täysi ulospuhallus upean Barcelona-voiton jälkihuumassa. Rayo kaatoi Valencian kotonaan 1-0. Sen puolustuspään pitävyyttä ei kuitenkaan voi millään muotoa vieläkään kehua. Kotonaan Sociedad on selvästi laadukkaamman materiaalin puolesta jättisuosikki.

Osasuna – Malaga: Malaga on laadukkaampi joukkue, mutta sen kausi on ollut täysi pannukakku. Päävalmentajan potkut ovat hyvin lähellä, eikä joukkue puhalla yhteen hiileen. Varsinkin hajanaisen ryhmän vierasottelut ovat olleet synkkää katsottavaa. Osasuna venyy aina kotiotteluissaan ja on pelannut viime ajat vahvasti. Selvän kotiedun puolesta isännät lähtevät otteluun suosikkeina.

Ottawa – Nashville: Nashville pelasi neljä kotiottelua putkeen tehden yhteensä kolme maalia ja keräten nolla sarjapistettä. Maalivahti Pekka Rinteen paluu nosti toki joukkueen tasoa, mutta hyökkäys on menettänyt täysin itseluottamuksensa. Senatorsin kausi on ollut vaikea, mutta Predatorsiin nähden, se on selvästi laadukkaampi kokonaisuus ja kotonaan suosikki.

Pitkävetovihjeet maanantai 10.3.2014

Illan Varmat

William Hill

Real Sociedad – Rayo Vallecano

1

1,50

23:00

Illan Pankit

UnibetWilliam Hill Bet365 BetssonExpekt Sportingbet

Osasuna - Malaga

1

2,30

21:00

Veikkaus

Ottawa - Nashville

1

2,15

01:30

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.