Tänään alkaa Moskovassa hulabaloot! Yleisurheilu MM-kisat starttaavat alkuerillä sekä kahdella finaalikilpailulla. Naisten maraton saattaa olla mystinen kamppailu, mutta kymppitonnille löytyy supersuosikki! Rankingeissa A=mestarisuosikki, B=mitalisuosikki, C=haastaja.

13.00 Naisten maraton Naisten maraton vaikuttaa Etiopia vs. Kenia maaottelulta, mutta Japanin Ryoko Kizaki voi sotkea mitalisijoja. Marathon on ennakkoon vaikeimpia veikattavia, koska kilpailijoiden tämän hetkistä kuntoa ei tiedä oikeastaan kuin kilpailijat itse, jos hekään.

Ranking: A: Tiki Gelana, Edna Kiplagat, Lucy Wangui Kabuu, Valentine Kipketer, Feyse Tadese, Meselech Melkamu, B: Tiki Gelana, Edna Kiplagat, Lucy Wangui Kabuu, Valentine Kipketer, Feyse Tadese, Meselech Melkamu, C: Ryoko Kizaki,

 

17.55 Miesten 10 000m Miesten kestävyysjuoksu löysi Lontoon Olympialaisissa uuden tähden, kun Mo Farah kotiyleisön mieliksi juhli tuplamestaruutta. Mikään ei kieli siitä, että meno olisi hyytymään päin. Päinvastoin. Mo Farahin vahvin ase on huippukunnon ja kovan matkavauhdin lisäksi raastava 600 metrin kiri ennen maali. Farah juoksi Monacon timanttiliigassa uuden 1500m Euroopan ennätyksen, joten huhut kiriherkkyyden puutteesta voidaan haudata. Pidän Farahia näiden kisojen suurimpana tähtenä Usain Boltin rinnalla. Vain paha haaveri voi viedä Farahin voitot. Etiopalaiskolmikko Dejen Gebremeskei, Abera Kuma ja Imane Merga sekä Bedan Karoki Keniasta ovat lähimpänä Farahia. Jymypommin hakijat nostavat lapulle myös Yhdysvaltalaisen Galen Ruppin, joka saattaa hidasvauhtisessa kilpailussa tehdä ihmeitä hurjalla kirillään.

Ranking: A: Mo Farah B: Dejen Gebremeskei, Abera Kuma, Imane Merga, Bedan Karoki, C: Galen Rubb

Päivän parhaat pelivalinnat:

Pelimuoto

Laji

  Merkki

Kerroin

Voittaja

Miesten 10 000m

Mo Farah

1,25 Nordicbet*/Unibet*

Erikoispeli

Mo Farah voittaa 5000m JA 10000m

kyllä

2,25 Betsafe*/Betsson*