Jatkuuko Viitaluoman maaliputki vai passaako Koho SaiPan voittoon?

Molemmat joukkueet lähtevät kovassa iskussa kamppailuun. SaiPa on neljän, HPK kolmen ottelun voittoputkessa. Edelliskierroksella Kerho haki todella kovan päänahkan kaatamalla JYPin vieraissa 0-3. SaiPa onnistui myös jyväskyläläisten kaadossa kotikentällään 5-1.

Kotijoukkueen tärkein mies, Ville Viitaluoma heräsi JYPiä vastaan iskemällä kaikki kolme maalia. Onnistumiset tekivät varmasti hyvää vaikeaa kautta pelaavalle Viitaluomalle. SaiPan kapteeni Ville Koho pelaa myös upeaa kautta. Koholla on koossa jo tehot 6+20, kun JYPiä vastaan mies keräsi kolme syöttöpistettä.

Molempien maalivahdit ovat olleet loistavia. SaiPa ei ole sarjan vähämaalisimmasta päästä, mutta HPK todella on ja ottelu kääntyy luultavimmin Kerhon vähämaaliseen linjaan. SaiPa on osoittanut olevansa isäntiä parempi joukkue, mutta runsas loukaantumissuma ja kotietu kääntää ottelua HPK:lle. SaiPa ei ole pystynyt esittämään vieraskaukaloissa samaa kuin kotonaan ja isännät lähtevät otteluun niukkoina suosikkeina. HPK:n kotivoitosta tarjottu kerroin on siinä rajoilla: 2,31 Betsson.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

HPK

X

SaiPa

1X2

2,31 Betsson

4,05 SportingbetBetsson

2,70 SportingbetBet365

HPK -1

3,26 Nordicbet

6,55 Betsson

1,57 Betsson Sportingbet

Moneyline

1,80 Nordicbet

 

2,15 Bet365

Yli/alle 5,5 maalia

Yli: 2,75 Unibet

 

Alle: 1,44 SportingbetBetsson

Elmoorin pelivalinta: HPK 2,33 Betsson