Napoli liian tiukan paikan edessä kotonaan?

Napoli – Arsenal Keskiviikkona 11.12.2013 kello 21:45Stadio San Paolo – Napoli, ItaliaMTV Max Sport 1

Napoli on voittanut molemmat Mestarien liigan kamppailut kotonaan ja tänään se luultavasti tarvitsee ottelusta voiton, sillä Dortmund pelaa helppoa Marseillea vastaan. Arsenalille riittäisi piste lohkovoittoon. Koska Napolilla ei ole ottelussa mitään hävittävää ja sen on alusta asti hyökättävä rajusti, voi ottelusta muodostua varsin runsasmaalinen.

Tykkimiehet pelasivat sunnuntaina Evertonia vastaan kotona tasaten pisteet lukemin 1-1. Joukkue johtaa Valioliigaa ja on ollut todella kuumassa iskussa. Joukkue pääsee tähän otteluun ilman sen suurempia loukkaantumisia. Isännät saavat luultavammin myös Marek Hamsikin takaisin, joten joukkueet pääsevät huippuiskussa kamppailuun. Napolilla on viidestä edellisottelusta vain yksi voitto ja joukkoon on mahtunut myös harvinainen kotitappio!

Arsenalille riittää ottelusta tasapelikin, joten sen ei tarvitse silmittömästi hyökätä. Vierailijat ovat myös vahvemassa iskussa, eikä sillä ole suuria paineita otteluun. Napolin tilanne on tukalampi, mutta kotietu on sen puolella. Materiaaleissa ei ole järin suurta eroa, mutta vieraat ovat pelanneet sensaatiomaisen kauden tähän asti.

Tämän illan otteluun lähdetään varsin ympäripyöreistä lähtökohdista. Arsenal on päästänyt vain kolme maalia Mestarien liigassa, mikä on käsittämätön tilasto, kun lohkossa pelaa Dortmund, Napoli ja Marseille. Ei Arsenal enää tätä voi pupeltaa, sanon minä! Motivaatiotekijöiden puolesta paras betsi on Arsenal +1 1,55 bet365, joka riittää sille lohkovoittoon.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Napoli

X

Arsenal

1X2

2,65 Expekt

3,50 bet365 Unibet Sportingbet

2,80 bet365 WilliamHill

Napoli -1

5,05 Nordicbet

3,85 Sportingbet

1,55 bet365

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,65 bet365 Nordicbet

 

Alle: 2,35 Betsson

Toimituksen valinta parhaaksi kohteeksi: Arsenal +1 1,55 bet365