UCL- ennakko & -pelivihjeet: Bayern München – F.C. ArsenalTiistai 11.3.2014 kello 21:45Allianz Arena – München, SaksaMTV Sport 1

Bayern tyrmäsi Arsenalin jo avausosassa kanveesiin. 0-2 vierasvoitolla Arsenal on käytännössä ulkona, sillä jatkoon eteneminen vaatisi vähintään kahden maalin vierasvoittoa Allianz Arenalta. Vain Manchester City on pystynyt kaatamaan tänä vuonna Bayernin kotikentällään, eikä tuossakaan ottelussa ollut panosta.

Bayernin materiaali on ylivertainen, eikä sen mentaliteettiin kuuluu peruutella edes tällaisessa tilanteessa. Joukkue iskee valtavalla prässillä Arsenaliin kiinni ja iskee tehokkaasti nopeilla hyökkäyksillä. Vaikka Pep Guardiola onkin tuonut myös hitaampaa peliä ja lyhytsyöttöyhdistelmiä joukkueen peliin, perusbaijerilainen tylyys ei ole kadonnut mihinkään. Kun paikka tulee, siitä tehdään maali.

Arsenalin on pakko avata pelinsä heti alusta lähtien, jos mieli vielä sinnitellä jatkoon. Tämä, jos mikä, kelpaa Bayernille, jolta löytyy maailman vaarallisin vastaiskupeli. Tykkimiehiltä on myös useita avainmiehiä lasaretin puolella, joka heikentää lontoolaisten iskukykyä.

Isännät ovat Allianz Arenalla jättisuosikkeja. Kun Arsenalin on pakko hyökätä, nousee ottelun maalidotusarvo entisestään. Parhaat vetoideat löytyvätkin juuri overvedoista: yli 3,5 maalia 2,35 Nordicbet.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Bayern

X

Arsenal

1X2

1,32 Nordicbet

6,00 Bet365

11,00 Bet365

Bayern -1

1,78 Unibet

4,25 Nordicbet

3,60 Unibet

Yli/alle 3,5 maalia

Yli: 2,35 Nordicbet

 

Alle: 1,68 Unibet

Toimituksen valinta parhaaksi kohteeksi: Yli 3,5 maalia 2,35 Nordicbet