UCL- ennakko & -pelivihjeet: Atletico Madrid – AC MilanTiistai 11.3.2014 kello 21:45Estadio Vicente Calderon - Madrid, EspanjaYLE TV2

AC Milan laittoi Atletico Madridin varsin ahtaalle ensimmäisessä osaottelussa, mutta ei saanut tästä palkinto. Pari kertaa maalikehikoitakin paukutelleet Rossonerit joutuivat taipumaan 0-1 tappioon. Näin milanolaisten asetelmat Madridiin matkustettaessa ovat varsin synkät.

Milan esitti ensimmäisessä ottelussa kovaa prässiä syvälle Atleticon puolustukseen. Sama tulee varmasti jatkumaan tänään, sillä Milanin on pakko saada maaleja aikaiseksi. Punamustien peli Serie A:ssa ei ole kulkenut lainkaan ja Vicente Calderonillekin Milan matkustaa kaksi tappiota niskassaan. Tälle ei kuitenkaan pidä antaa sen suurempaa painoarvoa, sillä Milanin peli Mestarien liigassa on ollut huomattavasti paremmalla tasolla.

Atletico on ehtinyt, sitten edessä UCL-kamppailun, hävitä Osasunalle, voittaa Celtan ja pelata Realin kanssa tasan. Kokoonpanotilanne Rojiblancosilla on vallan mainio ja joukkue pystyi myös lepuuttamaan pelaajistoaan lauantaina Celtaa vastaan. Milanilta sen sijaan puuttuu edelleen keskikentän moottori Riccardo Montolivo.

Atletico on laadukkaampi kokonaisuus ja lähtee otteluun jättisuosikkina. Kertoimien puolesta kotijoukkue on kuitenkin hieman yliarvostettu. Hurjimmat voivat kokeilla Milanin yllätyksiä, ainakin tasoituksella, sillä Atleticolle riittää ottelusta myös tasapeli: Milan +1 2,80 Bet365. Kun Milanin on pakko hakea maalia alusta asti, saattaa pelistä muuttua varsin avoin. Overeiden kertoimet ovat myös aivan pelattavuuden rajoilla: yli 2,5 maalia 1,83 Betsson.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Atletico

X

Milan

1X2

1,48 Nordicbet

5,00 Bet365

7,50 Bet365

Atletico -1

2,30 Nordicbet

3,80 Unibet

2,80 Bet365

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,83 Betsson

 

Alle: 2,02 Betsson

Toimituksen valinta parhaaksi kohteeksi: Yli 2,5 maalia 1,83 Betsson