Lukko on pirullinen joukkue. Sen selkäranka ei katkennut maanantain tappioon, vaan keskiviikkona oli entistäkin sitkeämpi raumalaisryhmä Hakametsän jäällä. Vaikka Lukko menetti 1-0 johtonsa päätöserässä, se pystyi kampeamaan Ville Vahalahden maalilla 1-2 jatkoaikavoiton. Kotivoitolla raumalaisilla on tänään mahdollisuus siirtää ratkaisu Game Seveniin.

Jos pelasi Ville Vahalahti elämänsä runkosarjan, niin samaa voi sanoa myös pudostuspeleistä. Konkari tekee tällä hetkellä jäällä koko ajan oikeita asioita, pyörittää ylivoimaa ja pystyy itse ratkaisuihin. Jos ketjukavereille olisi siunattu edes ripaus enemmän maalintekotaitoa, Lukko keskittyisi jo finaaleihin.

Tapparan parasta osaamisesta vastaa sen sijaan ylivoima, jonka aikana se jälleen iski ainokaisensa. Ville Nieminen tekee hullun lailla töitä maalin edessä, ottaa iskuja vastaan ja rakentaa tilaa ketjukavereille. Jan-Mikael Järvinen on jälleen löytänyt itseluottamuksensa ja pystyy tarjoilemaan hyvin osuville Olli Palolalle sekä Pekka Jormakalle maalipaikkoja.

Äijänsuolle lähdetään jälleen tutuista asetelmista: vähämaalinen ja tasainen kamppailu on luvassa. Lukko tuskin loistaa taaskaan, mutta työteliästä ryhmää on äärimmäisen vaikea kaataa. Lähellä on, että ratkaisu haetaan viidettä kertaa peräkkäin jatkoerästä. Kertoimien puolesta tarjolla ei ole mitään mielekästä. Osuvinta on pelata undervetoja.

Elmoorin peli-idea:

Alle 4,5 maalia 1,75 William Hill

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Lukko

X

Tappara

1X2

2,52 ComeOn

3,85 Betsson

2,61 ComeOn

Moneyline

1,90Bet365

 

1,97 Betsson

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 2,20 Unibet

 

Alle: 1,75 William Hill