Ottaako kahdeksan tappion Buccaneers vihdoin avausvoittonsa?

Tampa Bay Buccaneers (0-8) – Miami Dolphins (4-4)

Maanantai-tiistai välinen yö 12.11.2013 kello 03:40

Raymond James Stadium – Tampa, Florida

Nelonen Pro 1 & Ruutu

Lähtökohdat otteluun:

Kahdeksalla peräkkäisellä tappiolla kauden aloittanut Buccaneers on parantanut peliään koko ajan, mutta taas voitto jäi harmittavan lähelle: kivenkova Seahawks kaatoi Buccaneersin vasta jatkoajalla. Dolphins aloitti kauden vahvasti, mutta viidestä edellisottelusta joukkue on raapinut vain yhden voiton: viime kierroksella kaatui Bengals jatkoajalla. 

Seuraa heitä:

Kotijoukkueen avainmiehet kaikki ovat tulokaspelaajia, joista ehdottomasti seurantaan kannattaa ottaa keskushyökkääjä Mike James. James oli varsinkin edellisviikolla huippuiskussa.

Dolphinsin sisällä on todella kiehunut, kun hyökkäyksen linjamies Richie Incognito kiristi joukkueen tulokaspelaajilta rahaa, jakoi uhkaavia sekä rasistisia teksti- ja ääniviestejä. Joukkueen tulokaspelaaja Jonathan Martin jätti joukkueen ahdistelutapauksien vuoksi ja valtava mediamylly asian ympärillä, ei voi olla vaikuttamatta joukkueen suorituksiin.

Ottelun kulmakivet:

Nuori Buccaneers-pelinrakentaja Mike Glennon pelasi Seattlea vastaan ehdottomasti kauden parhaan pelinsä. Seahawksin puolustusta voi pitää sarjan parhaimpiin kuuluvana, mutta myös tänään Glennon on kovan paineen edessä. Dolphinsin etulinja on todella vahva ja joukkue on ärhäkkä säkityksiin sekä syötönkatkoihin – Glennonilla ei ole varaa virheisiin.

Vastavuoroisesti Dolphins-hyökkäyksen linja on todella huono. Pelinrakentaja Ryan Tannehill ei saa tarvittavaa suojausta ja joutuu vallan usein säkitetyksi. Myös vieraiden juoksupeli kärsii todella huonoista suojauksista. Hyökkäyslinjan pelaamiseen ei vaikuta vain valtava mediamylly ja sekasortoinen tilanne joukkueen sisällä, vaan joukkueelta myös puuttuu nyt kokoonpanosta sekä joukkueen jättänyt Martin että rangaistuksiin asetettu Incognito. Tannehill saattaa tänään todella saada miestä päällensä!

Arvio & pelivihje:Dolphinsin tilanne vaikuttaa katastrofaaliselta ja jos Buccaneersin avausvoitto joskus tulee, se tulee tänään! Dolphins on tilanteessa, jossa olisi pakko voittaa – se rauhoittaisi hieman valtavaa mediamyllerrystä ympärillä. Paineet ja häiriötekijät ovat nyt vieraiden niskassa ja paras tarjous kotivoitosta on 2,09 Nordicbet.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Buccaneers

Dolphins

12

2,09 Nordicbet

1,83 Betsafe/Betsson

Bucs +3,5

1,52 Bet365

2,30 Bet365

Yli/alle 41

Yli: 1,91 Sportingbet

Alle: 1,93 bet365

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Buccaneers 2,09 Nordicbet