UCL- ennakko & -pelivihjeet:

FC Barcelona - Manchester CityKeskiviikkona 12.3.2014 kello 21:45Camp Nou - Barcelona, EspanjaMTV Sport 1

City joutuu Camp Noulle epätoivoisen tehtävän edessä. Ensimmäinen osaottelu Etihadilla suli puolustaja Martin Demichelisin karmeaan puolustuspään virheeseen, joka johti rikkeeseen, ulosajoon ja Lionel Messin rankkarista iskemään 0-1 osumaan. Alivoimaisena Cityllä ei ollut enää mitään asiaa Blaugranaa vastaan, vaikka tuohon asti ottelu eteni tasaisissa merkeissä. Katastrofi nähtiin, kun Barcelona iski vielä 0-2 osuman. Molemmat lähtevät otteluun katastrofitappio niskassaan. City hävisi Wiganille cupissa, kun taas Barcelona otti kuonoon Valladolidilta La Ligassa.

Ottelun ennakkoasetelmat ovat selvät, kun Cityn on pakko hyökätä alusta asti ja hakea riskilläkin useampaa osumaa. Tämä avaa Barcelonalle varmasti vastahyökkäysten paikkoja. Isäntien keskuspuolustus ei vakuuta millään tasolla, joten Cityn nopeakaan vierasmaali ei olisi yllätys. Odotettavissa onkin varsin runsasmaalinen koitos. Cityä avittaa huomattavasti Sergio Agüeron paluu kokoonpanoon. Nyt taivaansiniset saavat hyökkäysrytmityksensä normaaliin muotoon.

Barcelona on laadukkaampi kokonaisuus ja kotikentällään suosikki. Muistetaan nyt kuitenkin, että Barcelonalle riittää tästä ottelusta myös maalin tappio. Kerrointarjonnassa City on aliarvostettu (vaikkakin käyrä on laskenut koko päivän) ja vierasmenetyksiä voi kokeilla: 5,25 bet365 /Betsafe/Betsson ja City +1 2,40 Betsafe/Betsson/WilliamHill. Ylivoimaisesti sairain vetoidea on pelata Cityä tästä otteluparista jatkoon: 13,50 Betsson/Betsafe. Osuvimmat vedot löytyvät runsasmaalisuudesta. Nostetaan esille yli 3,5 maalista tarjottu 2,20 Unibet/WilliamHill/Sportingbet.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Barcelona

X

Man City

1X2

1,70 WilliamHill

4,75 bet365

5,25 bet365 Betsafe Betsson

Barcelona -1

2,40 Betsafe Betsson Sportingbet

4,00 bet365

2,40 Betsafe Betsson WilliamHill

Yli/alle 3,5 maalia

Yli: 2,20 Unibet WilliamHill Sportingbet

 

Alle: 1,67 bet365

Toimituksen pelivalinta: City jatkoon 13,50 Betsafe/ Betsson