Lukko ja Tappara ovat esittäneet yllätyksellisen ja vaihderikkaan pudotuspelisarjan tähän mennessä. Tänään nähdään spektaakkelimainen Game Seven! Allekirjoittanut on vetänyt niin vihkoon tämän ottelusarjan betsit, että tänään haetaan (valtava TILT-leima otsassa) isolla haavilla koko kevään saalista kerralla!

Lukko tuli kuudenteen otteluun kotihallissaan myrskyn lailla. Joukkue pelasi kevään parasta hyökkäyspeliään ja iski Tapparan todelliseen mankeliin. Petteri Nummelin teki kentällä käytännössä mitä tahtoi. Tappara oli täysin solmussa avauserässä, mutta se kuitenkin onnistui kaventamaan avauserään. Ja taas – Lukko ei pystynyt tappamaan ottelua. Se passivoitui ja antoi otteen tamperelaisille toisessa erässä. Päätöserässä joukkue kuitenkin tuli taas oikealla tavalla fiksusti puolustamaan johtoaan ja laittoi Tapparan taskuunsa maalein 4-2.

Lukko oli eilen fyysisempi. Tappara oli yllättävän. Tomas Plihal oli kirvesrintojen parhaimmistoa. Isokokoisena pelaajana Plihal pärjäsi hyvin kamppailussa raumalaisille. Sen sijaan Josh Green oli Tapparan puolelta täysin pihalla, eikä häntä ole ainakaan merkattu tänään kokoonpanoon. Greenin paikan ottaa Henrik Haapala. Nick Bailen vapautuu tänään pelikiellostaan, mutta häntä ei ole merkattu kokoonpanoon. Mikään yllätys kuitenkaan ei olisi, jos ylivoimaexpertti nähtäisiin tänään kaukalossa. Jukka Rautakorven kokoonpanoruletit on ennenkin nähty. Lukko pääsee otteluun samalla miehistöllä kuin eilen. Lisäksi hyökkääjä Toni Koivisto lähestyy koko ajan pelikuntoa, mutta ainakaan tänään häntä ei ole kokoonpanoon merkattu.

Hurjalla tempolla avannut Lukko hieman väsyi ottelun edetessä. Tapparan kärkiketjut ovat liukasjalkaisempia kuin Lukon iäkkäämpi ryhmä. Lukko on kuitenkin huomattavasti vahvempi kamppailutilanteissa. Tänään raumalaisten akut on taas ladattu täyteen, sillä hoetun mantran mukaan: voittajat ei väsy. Raumalaisjoukkue on myös hiljakseen edennyt kirvesrintojen edelle erikoistilanteissa. Ville Vahalahti pyörittää ylivoimaa Nummelinin kanssa tällä hetkellä todella vaarallisen oloista. Lukon alivoima on kehittynyt sarjan edetessä ja joukkue kaapii aloituksia enemmän puolelleen.

Vahalahti johtaa joukkojaan eturintamasta: taklaa, raastaa, tekee pisteitä - johdattaa esimerkillään. Ja tämä mies oli liian huono Turkuun..

Raumalla nähtiin varsin avointa peliä kahdessa ensimmäisessä erässä joka nosti ottelun maalimäärää. Tänään palataan kuitenkin jälleen äärimmäisen vähämaalisiin lähtökohtiin. Lukko tuskin saa samanlaista salamavaihdetta päälle ottelun alkuun. Tappara lähtee otteluun kotiedun myötä suosikkina, mutta kaksi edellistä ottelua voittaneella Lukolla on selvä mentaalinen etu puolellaan. Game Sevenit ovat luonneeltaan aina omanlaisensa ilmestys, joissa edellisen ottelun voittajalla on selvä etu. Lukosta tarjotaan mahtikertoimia, joihin USKON!

Elmoorin peli-ideat:

1x2: Lukko 3,70 Bet365Moneyline: Lukko 2,60 Bet365

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Tappara

X

Lukko

1X2

2,01 Betsson

3,90 Betsson

3,70 Bet365

Moneyline

1,60Expekt

 

2,60 Bet365

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 2,20 ComeOn

 

Alle: 1,75 William Hill Betsson