Eilinen JYP-betsi meni hakoteille ja joulukuu on muutenkin ollut vetovihjeiden osalta vaikeampaa aikaa. Downswingit tulevat aina jossain vaiheessa, mutta UV:n vihjaajaosasto on pienestä taantumasta johtuen painanut yötä päivää lopettaakseen kyseisen heti - tulosparannusta odotetaan tänään!

Barys Astana - Novosibirsk: Barys pelaa aivan uskomatonta sesonkia. Joukkue on noussut jo konferenssinsa kärkeen! Varsinkin kotonaan Barys pelaa upeaa kiekkoa. Kun Novosibirskin vieraspelaaminen on ollut todella vaikeaa, lähtee kotijoukkue otteluun selvänä suosikkina.

Sp. Moskova - Kazan: Spartakin viime ajat ovat olleet todella vaikeita. Kazan hävisi edelliskierroksella vaikean vierasottelun Zagrebissa, eikä rutinoitunut joukkue häviä usein kahta ottelua peräkkäin. Materiaalin puolesta Kazan on reilusti edellä ja lähtee vieraissakin otteluun suosikkina.

Levante - Elche: Mielenkiintoinen yksityiskohta: molemmat joukkueet ovat pelanneet paremmin vieraissa kuin kotona! Joukkueet ovat sarjassa tasapisteissä, mutta viime aikoina Elche on esiintynyt vakuuttavammin. Levantella on loukkaantumisongelmia ja lähtökohdat ovat tasaiset. Vieraskerroin tuntuu maukkaulta haulta!

Jokerit - TPS: TPS on varmasti SM-liigan alisuorittaneiden joukkue, mutta kaukaa ei heitä Jokeritkaan. Varsinkin narrien hyökkäyspeli on aivan tukossa. TPS lähtee altavastaajana kamppailuun, mutta kerroin on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

 

Pitkävetovihjeet perjantai 13.12.2013

Illan Varmat

Expekt*

Barys Astana - Novosibirsk

1

1,72

15:00

Illan Pankit

Bet365*

Sp. Moskova - Kazan

2

2,20

17:30

Illan Pommit

Betsson*

Jokerit - TPS

2

4,75

18:30

Sportingbet

 Levante - Elche

2

 3,40

 22:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.