SM-liiga on pääsemässä jo pikkuhiljaa Olympiatauolle. Keskikastissa käydään kovaa taistelua, joten vielä ei ole varaa höllätä, mutta loppupäässä tilanne on täysin toinen. 

Blues – Jokerit:

Blues lähtee iltaan kolmen ottelun voittoputkessa ja keskinäisistä kamppailuista Jokereita vastaan se on vienyt kolme neljästä. Tomek Valtosen aikana Jokerit ei kuitenkaan Bluesille ole hävinnyt, sillä ainoa espoolaisten tappio tuli nimenomaan tammikuussa. Jokerit näytti jo hyvältä pidemmän aikaa, mutta romahti Ässiä vastaan tiistaina. SM-liigassa pelataan kuitenkin nykyään niin paljon pelejä, että tällaisille välipuhalluksille on turha antaa liiallista arvoa. Jokerit on materiaaliltaan parempi, eikä paikallishenkisessä ottelussa kotiedulle voi antaa normaalia arvoa. Kertoimien puolesta vierasvoitto maistuu: 2,50 Betsson.

Lukko – Kärpät:

Lukko on päässyt mahtivireeseen ja kotonaan ryhmä on kerännyt Liigan kolmanneksi eniten pisteitä. Kärpät pelasi varsin huonosti Tapparaa vastaan ja vain kolmannen erän hetkellinen hurmio oli tuomassa oululaisille voittoa. Kärppien sarjajohto on niin suuri, että yksittäinen ottelu juuri Olympiatauon alla ei välttämättä hirveästi kiinnosta. Kun Leijonat ovat myös vieneet Kärppien kuumimman tähdet Sotshiin, lähdetään illan otteluun tasaisista lähtökohdista. 

Ässät – KalPa:

Hohhoijaa. 

KalPa on sarjan huonoin materiaalin puolesta, huonoimpia vierasjoukkueita, mutta kun eihän tuo Ässienkään meno hirveästi sytytä. Taukokin on lähellä ja saunat on luultavasti jo varattu väkijuomineen päivineen molempien toimesta. Ottelusta saattaa muodostua käytännössä mitä tahansa, joten KalPan isokertoimisia yllätyksiä ja overvetoja voi kokeilla lapuille. 

Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

Blues – Jokerit

2

2,50 Betsson

 1X2

Ässät - KalPa 

 2

4,55 Betsson

 yli/alle 5,5 maalia

 Ässät - KalPa

 yli

2,40 Betsson