Sibir - Barys Astana: Barys Astanalla ei taas vaihteeksi kulje. Edellisestä viidestä ottelusta on tullut vain kaksi voittoa, vaikka vastukset ovat olleet hyvin köykäisiä. Edelliskierroksella Astana nöyrtyi jopa sarjan heittopussi Novokuznetskille. Sibir on pelannut kotikentällään loistavasti! Edellisestä kymmenestä kotipelistään se on hävinnyt vain kaksi. Isänniltä löytyy huomattavasti laadukkaampi kokonaispaketti ja Sibir lähtee otteluun selvänä suosikkina. 

Jaroslavl Lokomotiv - Dinamo Moskova: Dinamo jatkaa hurjassa lennossa; moskovalaiset ovat seitsemän ottelun voittoputkessa ja edellisestä kymmenestä kamppailusta koossa on yhteensä yhdeksän voittoa. Lokomotovin materiaali ei riitä vertailussa vierasjoukkuetta vastaan. Kotiedusta huolimatta Lokomotiv on selvähkö altavastaaja ja niukasti ylikertoiminen vierasvoitto tulee ottaa vetokupongille. 

Dortmund - Mainz: Tasoero joukkueiden välillä on suunnaton. Dortmund on alkanut vihdoin hieman pelaamaan, kun taas Mainz on rypenyt joulutauon jälkeen. Dortmundin kotietu on yksi Euroopan vahvimmista, vaikka tällä kaudella se ei siltä olekaan näyttänyt. Keltamustat hakkaavat luultavasti Mainzin maanrakoon ja lähtevät otteluun supersuosikkeina.

Pitkävetovihjeet 13.2.2015

Illan vedot

Bet365

Sibir - Barys Astana1x2

1

1,75

15:00

ComeOn!

Lokomotiv - Dinamo1x2

2

2,25

18:30

ComeOn!

Dortmund -1,5 - Mainz

1

1,98

21:30

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.