Hull - Sheffield U: FA-cupin välierä Wembleyllä, joten panokset ovat tapissa, eikä Hull varmasti lähde kierrättämään kokoonpanoaan. Tilanne Valioliigassa on kohtalaisen turvallinen myös, joten kaikki panokset voidaan kohdistaa cupiin. Ykkösliigasta löytyvä Sheffield on materiaalin puolesta selvä altavastaaja otteluun. 

Torino – Genoa: Genoa oli viikko sitten todella vaisu Milania vastaan kotikentällään. Sille tarjottiin voittoa ilmaiseksi, mutta loppujen lopuksi Rossonerit vain veivät rutiinilla pisteet maalein 1-2. Sarjatilanteen johdosta joukkueella ei ole panosta loppukaudessa ja tämä näkyy tekemisessä. Torinolla on vielä ohuet saumat europaikoille. Laadukkaampi ja motivoituneempi isäntäjoukkue on kotiedun puolesta selvä suosikki.

MyPa – FC Lahti: Lahti taistelee tällä kaudella mitaleista. MYPA otti avausottelustaan kolme pistettä, kun Antti Muurisen seksikkäällä brassisamballa kairattiin 4-3 voitto Honkasta. Lahdella ei ole vielä ottelua alla, mutta laadukkaammalla materiaalilla se on vieraissakin niukka suosikki. Kotimainen Veikkaus tarjoaa kohteeseen järjetöntä kerrointa, jota on pakko lähteä kokeilemaan!

Pitkävetovihjeet sunnuntai 13.4.2014

Illan Varmat

 

Bet365

 

Hull - Sheffield U

1

1,73

   18:00    

Bet365

Torino - Genoa

1

1,83

16:00

Illan Pankit

Veikkaus

MyPa – FC Lahti

2

2,80

16:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.