HPK - SaiPa:

HPK:n kausi on käytännössä pelattu, kun joukkue tarpoo viiden ottelun tappioputkessa. Myös SaiPalle olympiatauko tulee hyvään paikkaan sillä edelliset kolme ottelua on tuottanut nolla pistettä. Lappeenrantalaiset taistelevat kiihkeästi paikoista kuuden joukossa, joten motivaatiotekijä ovat tänään Idän Ihmeen puolella. Kerholla lienee jo sauna ja väkijuomat mielessä, joten vieraissakin SaiPan kerroin 2,50 Betsson houkuttaa.

Ilves - Tappara:

Tappara esiintyi pitkän aikaa vaisusti, mutta löysi itsensä Kärppiä vastaan viimeisessä erässä. Hurja nousu 3-1 tappioasemasta muutamassa minuutissa 3-4 voittoon valoi varmasti uskoa tulevaan.

Ilveksen materiaali ei edelleenkään häikäise, mutta maalivahti Ville Kolppanen antaa joka ottelussa mahdollisuuden voittoon. Jos Kolppanen jatkaa vahvaa virettään, voi ottelusta muodostua varsin vähämaalinen. Ylivoimaisella materiaalilla kirvesrinnat ovat kuitenkin jättisuosikkeja kamppailuun, kun Ilvekselle ei kotietua voi jakaa. Tapparan 1,80 Sportingbet kelpaa.

Pelicans - JYP:

JYPillä on todella omituisia sekä seuralle epäluonteenomaisia vaikeuksia ennalta heikompia joukkueita vastaan. Pelicans on esiintynyt viime ajat vahvasti, mutta keskiviikkona voittoputki katkesi IFK:n vieraana. Tiukasti paremmista pudostuspelipaikoista taisteleva ryhmä on varmasti motivoinut perjantai-iltaan.

Materiaalin puolesta JYP on selvästi edellä. Pelimielessä jyväskyläläisten suhteen pidetään kuitenkin vähän aikaan hiljaiseloa, kunnes joukkuetta taas kiinnostaa pelata kaikkia joukkueita vastaan.

TPS - HIFK:

No nyt on sitten ilmaista rahaa tarjolla! HIFK taistelee kynsin hampain paremmista pudotuspelipaikoista. TPS:n tilanne on ollut tuhoon tuomittu jo pitkän aikaa. Vaikka TPS haki Jyväskylästä voiton, ei tälle pidä antaa mitään painoarvoa - JYP lahjoitti pisteet.

Materiaalin puolesta IFK on hurjasti edellä TPS:n tyhjennysmyynnin jälkeen. Motivaatioetu tekee petopaidoista selvän suosikin vieraissakin ja kerroin 1,95 Sportingbet saa allekirjoittaneen lipomaan huuliaan.