Lukko kaatui taistellen Tapparaa vastaan, mutta kaatui kuitenkin. Seitsemänteen otteluun asti venynyt sarja veroitti varmasti veronsa. SaiPa on saanut levätä Kärppä-sarjan jälkeen. On päästy korjailemaan kolhuja ja pyyhkimään välierän pettymys. Joukkueesta ei montaa SM-mitalistia löydy, joten ryhmällä on varmasti nälkää illan kamppailuun. Lukko on sen sijaan täynnä kokeneita pelaajia, eikä pronssinen mitali välttämättä kiinnosta. Kuinka paljon kahdeksan kultamitalin Ilkka Mikkolalla riittää paloa taistella pikkuloukkaantumisten kanssa maanantai-iltana pronssista?

SaiPalta puuttuu kokoonpanosta hyökkääjä Patrick Davis. Lukolta sen sijaan lienee sivussa viimeisessä välierässä loukkaantunut Petteri Nummelin. SaiPa esiintyi Kärppiä vastaan välieräsarjassa loistavasti, mutta ei voinut mitään oululaisten ylivertaista materiaalia vastaan. Aktiivinen ryhmä tulee haastamaan Lukon jälleen ahnaalla karvauspelaamisella. SaiPan jalkanopeus saattaa olla tänään myrkkyä Lukko-puolustukselle.

Ottelun maalimäärää on vaikea ennakoida. Periaatteessa kahden huippumaalivahdin kohtaamisessa lähtökohdat ovat vähämaaliset, mutta ottelun kuva voi muuttua monella tapaa. Kotietu on Lukolle tässä vaiheessa paljon: kotiyleisön edessä ei kehtaa pistää hommaa täysin läskiksi. Silti levänneempi, nälkäisempi Saimaan Pallo kiinnostaa kaikessa mielessä enemmän!

Vieraista tarjotaan maistuvia kertoimia, joten ei muuta kun tanssiksi: SaiPa, SaiPa, tää on SaiPa! Yksi Idän Ihmeistä!

Elmoorin peli-idea:

1x2: SaiPa 3,06 ComeOn

Muut peli-ideat:

Tasoitus: SaiPa -1 4,50 UnibetMoneyline: SaiPa 2,25 Unibet

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Lukko

X

SaiPa

1X2

2,15 Betsson

4,05 ComeOn

3,06ComeOn

Moneyline

1,67 Sportingbet

 

2,25 Unibet

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 1,92 Unibet ComeOn

 

Alle: 1,91 Sportingbet