Lauantaina tarjolla on yllättävän moni suosikki, jonka kerroin riittää peleihin!

Podolsk – Dynamo Moscow: Tämän kauden Dynamo Moscow on lähes muuttumaton viime kaudesta. Podolsk kuuluu sarjan heikoimpiin nippuihin ja on kotonakin armoton altavastaaja Dynamon saapuessa paikalle. Peliaika päättyy jo kello 12:00 joten vedot on syytä laittaa aikaisin sisään!

Sunderland – Arsenal: Sunderlandin peli on ollut alkukaudella todella ailahtelevaista. Joukkueen peli on näyttänyt juuri sekopäisen managerinsa näköiseltä. Arsenal heräsi pelaamaan Aston Villalle koetun tappion jälkeen ja on vieraissakin jättisuosikki. Kerroin riittää peleihin.

Stoke – Manchester City: City kompastui Cardiffiin vieraissa ja Stoke on aina kiusannut kotonaan isoja. Silti Stoke ei ole tänä vuonna samassa kunnossa mitä edelliskausina. City on materiaaliltaan sarjan paras joukkue ja todella todennäköinen voittaja vieraissakin. Kerroin riittää peleihin!

Kalpa – JYP: Kalpa aloitti kautensa Lappeenrannassa Saipan vieraana häviten tylysti 3-1. Kuopiolaiset hallitsivat näennäisesti peliä, mutta ratkaisijoita ei joukkueesta löydy. JYPin puolustus sekä maalivahti Tuomas Tarkki tekevät kotijoukkueelle vaikeaksi saada edes maalia aikaiseksi.

Kärpät – Saipa: Saipa aloitti kauden voitolla Kalpasta kotona torstaina. Kärpät pelasi eilen tiukan voittomaalilaukauksiin asti venyneen kamppailun Jyväskylässä. Väsymys on nyt vikkelissä kärppäjaloissa. Alkukaudella on pienemmillä on suurimmat mahdollisuudet yllättää – napataan rohkeasti Idän Ihmeen vierasvoitto komealla kertoimella mukaan kupongille!

Pitkävetovihjeet torstai 12.9.2013

Päivän Pankit

ComeOn

Podolsk – Dynamo Moscow

2

1,57

12:00

William Hill*

Sunderland – Arsenal

2

1,67

17:00

Bet365*

Stoke – Manchester City

2

1,70

17:00

 

Päivän Pommit

Nordicbet*

Kalpa – JYP

2

2,50

16:00

Bet365*

Kärpät - Saipa

2

4,60

18:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.