Ottelujännitystä perjantaihin!

Suomen Huuhkajat kohtaavat tänään perjantaina 9. kesäkuuta MM-karsintaottelussa Ukrainan. Ottelu pelataan Tampereella.

Perparim Hetemaj joutuu valitettavasti jättämään ottelun väliin, sillä hän kärsii pohjevaivoista. Hänen tilalleen tämän päiväiseen otteluun nousee HJK:ssa pelannut Juha Pirinen. Muita muutoksia ei ilmeisesti ole tähän Suomi-Ukraina -otteluun tiedossa. Perparim jää pois pelistä, eikä juuri parempaa onnea ole myöskään Mehmet Hetemaj’lla, joka lähtee peliin käsi paketissa. Seinäjoen Jalkapallokerhon keskikenttäpelaaja nimittäin loukkasi viime viikon ottelussa sormensa, ja joutui jättämään pelin kesken. Nivelsiteet revähtivät ja sormea jouduttiin myös tikkaamaan. Se on tälläkin hetkellä paketissa, mutta Hetemaj on itse kertonut voivansa kyllä pelata kipsi kädessä. Ainakin maanantaisissa harjoituksissa kaikki tuntui menevän hyvin.

Suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn tulevaisuudesta spekulointi on jatkunut tälläkin viikolla. Maanantaisissa harjoitteluissa Huuhkajat valmistautuivat kohtaamaan Ukrainan. Suomi on tähän mennessä pelannut MM-karsinnoissa viisi ottelua, joista kotiintuomisina on ainoastaan yksi piste. Tämä tarkoittaakin käytännössä sitä, että MM-haaveet ovat jo mennyttä. Hradecky on kuitenkin taistelumielellä liikenteessä, ja painottaa ettei turhia otteluita olekaan. Jokaista voittoa lähdetään hakemaan ja jokainen voitto vie joukkuetta eteenpäin. Ukrainaa vastaankin lähdetään pelaamaan voitosta. Samalla joukkue saa itseluottamusta ja fanit lisää uskoa tulevaisuuteen.

Vetoja MM-karsintoihin Betssonilla

Betsson tekee MM-karsintojen seuraamisesta piirun verran jännittävämpää. Jalkapallon MM-karsintoihin on nimittäin tiedossa aivan oma kampanjansa, jossa on mahdollista lyödä 10 euron arvoinen riskitön veto Suomen puolesta.

Kampanjaan pääsee osallistumaan klikkaamalla ”Hae omasi” -nappia. Betsson* muistuttaa pelaajiaan tässä kohtaa varmistamaan, että pelitilillä on tarpeeksi rahaa, jotta veto saadaan katettua. Tämän jälkeen on aika lyödä riskitön veto. Se tarkoittaa sitä, että pelaaja voi valita vedonlyönnissä minkä tahansa eurooppalaisen jalkapallon MM-kohteista aina 11. kesäkuuta asti. Hänen tulee rasitittaa vetokupongin sininen ruutu. Sitten ei muuta tarvitsekaan tehdä, kuin odotella ja seurata kuinka matsissa käy. Tällä kertaa veikkaus on tehty riskittä, eli joko pelaaja käärii sievoiset summat voittoja itselleen tai sitten hän saa rahansa takaisin. Hävittävää ei siis ole, joten nyt kannattaa ehdottomasti siirtyä Betssonille ja laittaa veto menemään! Eikä kannata unohtaa uusien pelaajien bonuksia ja tervetuliaisetuja!

Tästä kohti riskitöntä vetoa!