Elmoor on ollut sen verran vakuuttavassa vireessä viime ajat, että vihjeissämme luotetaan SM-liiga-asiantuntijamme vinkkeihin!

JYP – Blues: JYP on materiaaliltaan parempi ja kotonaan selvä suosikki. Bluesin peli on ollut kauheaa katseltavaa, eikä joukkue luultavasti tule saamaan montaa tekopaikkaa hurrikaaniryhmää vastaan.

Ilves – Kalpa: Myös tässä kohteessa vierailijoiden tuskana on jatkuva tehottomuus. KalPan pakkiosasto kärsii loukkaantumisista ja Sami Kapanen pelaa luultavasti puolustajana. Ilves on pelannut pirteän alkukauden ja kotonaan suosikki.

Pelicans – Tappara: Joukkueiden kuntopuntarit osoittavat päinvastaisiin suuntiin. Pelicansilla on kotietu puolellaan, mutta Tappara on materiaaliltaan selvästi parempi. Uskotaan vieraiden nousukiidon jatkuvan ja isketään vierasvoitto tiskiin.

Turkki – Hollanti: Turkilla on voitolla vielä mahdollisuudet edetän kahden joukkoon ja sitä myöten MM-kisoihin. Hollanti on jo varmistanut paikkansa kisoissa, joten motivaatioetu on valtava. Isännät nauttivat myös suurta kotietua, joka kääntää voimasuhteita enemmän Turkin puolelle.

Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga -ennakot!

Pitkävetovihjeet tiistai 15.10.2013

Päivän Varmat

Nordicbet

JYP - Blues

1

1,62

18:30

Nordicbet

Ilves - Kalpa

1

2,05

18:30

Päivän Pankit

Bet365*

Pelicans - Tappara

2

2,90

18:30

Bet365*

Turkki – Hollanti

1

2,50

21:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.