Patriotsilla on tänään mahdollisuus varmistella AFC-itälohkon voitto. Onnistuuko Belichick ja Brady kaivamaan voiton taas väkisin, vaikka ryhmä heikentyy päivä päivältä? 

Miami Dolphins (7-6) – New England Patriots (10-3)

Sunnuntai 15.12.2013 kello 20:00

Sun Life Stadium – Miami, Florida

Nelonen Pro 2 & Ruutu

Lähtökohdat otteluun:

New England Patriots on mykistävä joukkue. Kesällä useita avainmiehiä menettänyt ja tällä kaudella loukkaantumisten riivamalla ryhmällä on 9-10 tulokaspelaajaa kokoonpanossa ja silti vaan Bill Belichickin suojatit raapivat voittoja voittojen perään. Viidestä edellisottelusta joukkue on voittanut neljä ja joukkue on AFC-konferenssin kolmannen tilalla, kun yhteensä 13 ottelusta on tullut 10 voittoa.

Miami lähtee kahden ottelun voittoputkessa kamppailuun. Edellisestä viidestä ottelusta on kolme voittoa, mutta kun 13 ottelusta on tullut vasta seitsemän voittoa, alkaa pudotuspelipaikka olla tiukassa. Patriots voitti joukkueiden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen kotonaan 27-17.

Kokoonpanot: Patriotsin tilanne muodostui entistä hullummaksi, kun tähtipelaaja Rob Gronkowski on nyt myös sivussa. Pelinrakentaja Tom Brady kärsii myös olkapäävammasta ja pelaa osittain loukkaantuneena. Usea muukin Patriots-pelaaja kärsii pikkuvaivoista. Miami pääsee otteluun parhaalla miehistöllään.

Ottelun kulmakivet:

Miamin hyökkäyksen linja on petrannut peliään selvästi. Pelinrakentaja Ryan Tannehill on saanut työskennellä kaksi ottelua rauhassa ja tulosta on syntynyt. Tänään Miamin linja joutuu kuitenkin entistä kovempaan testiin. Patriots-puolustus osoitti muun muassa jatkoaikavoitossa Broncosia vastaan vahvuutensa. Patriotsin Belichick on kenties kaikkien aikojen NFL-valmentaja ja vierasjoukkueen rookie-rikasta puolustusta on todella mielenkiintoista seurata!

Kun Bradylta puuttuu Gronkowski hyökkäyksestä, saattaa touchdownit jäädä vähemmälle. Gronkowski on sitä parempi, mitä lähemmäksi maalialuetta mennään. Patriots-QB:n on löydettävä tänään jälleen uudet keinot edetä ja pallon kuljettaminen maan kautta luultavasti tulee useammin käyttöön. Belichick-Brady kaksikko on kuitenkin NFL-historian yksi kovimmista. Jos joku pari tietää, miten muutetaan peliä ja tehdään vajavaisellakin ryhmällä tulosta, niin nämä kaksi veijaria!

Arvio & pelivihje:

Patriotsin loukkaantumissuma ja Miamin kotietu tekee isännistä suosikin. Vieraat ovat kuitenkin niin paljon edellä valmennus- ja taktiikkapuolella Dolphinsia, että rutinoitunutta Patriotsia on todella vaikea voittaa. Vieraiden puolustus pitää varmasti ja sen hyökkäys kärsii poissaoloista, joten ottelusta voi odottaa vähämaalista. Kerrointarjonnassa eniten kiinnostaa vierasvoitto: 2,10 William Hill Bet365 Patriots.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Dolphins

Patriots

12

1,85 Unibet

2,10 William Hill Bet365

Dolphins -3

2,21 Betsafe

1,68 Betsafe

Yli/alle 45,5

Yli: 1,91 Sportingbet

Alle: 1,95 Unibet

Mystisen Jefu-miehen valinta parhaaksi pelikohteeksi: Patriots 2,10 William Hill Bet365