Jonkin sortin öövertilttaus meinasi iskeä eilen. Ei vaan käsitys riitä, miksi A) SM-liigaa pelataan Olympialaisten aikaan. Tämä on ennenkuulumatonta. Täysi farssi. B) Miksi SM-liigaa ylipäätään pelataan näin monta ottelua runkosarjassaC) Mikä helvetin IFK eilen taas oli jäällä?!

Tänään löytyy muutamia ideoita, mutta oma itseluottamus on niin pohjissa, että lähden olympiatauolle, enkä pelaa mitään. Ilmeisesti Liigan raskas ottelurupeama sekä valtavat paineet kasautuvat myös vihjaajien päälle ajoittain. Näkemiin ystävät, palataan tauon jälkeen entistä vahvempana! 

Jokerit – Ilves:

Ilves jäi eilen maaleitta Tapparaa vastaan. Joukkueella on valtavia maalinteko-ongelmia, mutta maalivahti Ville Kolppanen pitää ottelut tasaisina. Jokerit pääsee otteluun levänneempänä ja on kotiedun myötä jättisuosikki. Narrien tehot ovat kuitenkin täysin Teuvo Teräväisen niskoilla, joten vähämaalinen kamppailu lienee luvassa.

Suursuosikin voitosta tarjotaan kerrointa 1,60 ComeOn / Unibet / Betsafe / Nordicbet, jota voi osuvana kohteena käyttää paremman puuttessa.

JYP – Lukko:

JYP esitti eilen jälleen hämmästyttävää heikkoutta menettäen 0-2 johdon Pelicansin vieraana. Lukko sen sijaan tarpoo loistavassa vireessä: edelliset kymmenen ottelua ovat tuoneet kahdeksan puhdasta voittoa. Vaikka JYP on materiaaliltaan parempi ja kotonaan selvähkö suosikki, ei kukaan kiellä pelaamasta vahvavireisen Lukon voittoa: 3,00 Nordicbet.

KalPa – Blues:

KalPa jatkoi tyhjennysmyyntiään. Tällä kertaa lähdön sai ykköspuolustaja Marko Kauppinen, jonka uusi osoite löytyy Tampereelta. Suurin kysymys kuopiolaisten kannalta on tällä hetkellä, riittääkö joukkueella riittävästi miehiä täyteen kokoonpanoon.

Bluesin kolmen ottelun voittoputki katkesi torstaina Jokereita vastaan. Joukkue on KalPan luovuttamisen johdosta selvästi isäntiä edellä ja vieraissakin joukkue on suosikki. Kertoimet on painettu pohjiin, mutta osuvana kohteena myös Bluesia voi kokeilla: 1,85 William Hill.

Tappara – TPS:

TPS kerää sarjatilanteeseensa ja materiaaliinsa nähden valtavasti pisteitä. Eilen kaatui IFK kotona 4-1. Tappara kaatoi eilen niukasti Ilveksen 0-2. Kirvesrintojen materiaali on ylivertainen Palloseuraan verrattuna ja kotonaan joukkue on jättisuosikki. Jukka Rautakorven valmentamissa joukkueissa sarjapisteitä osataan arvostaa, eikä Tappara sorru asennevammailuun usein. Kotivoiton kertoimet ovat kuitenkin poljettu täysin maahan, eikä pelaaminen kiinnosta.

Ässät – Kärpät:

Ässät etenee voittoputkessa - kuusi pistettä kahdesta edellisottelusta on viisi enemmän mitä Kärpillä! Porilaiset ovat löytäneet jonkinlaisen kunniasta pelaamisen ideologian, eikä luovuttamisilmiö ole täysin toteutunut. Vaikka Kärpät on materiaaliltaan vahvempi ja vieraissakin selvä suosikki, täytyy muistaa että päävalmentaja ja avainmiehet ovat Olympialaisissa. Tauko tulee Kärpille hyvää paikkaan ja Porissa ajatukset saattavat jo olla lomalla.