Elmoor on romahtanut täysin, eikä uskalla vihjata mitään. Mies kärsii jonkin sortin ylirasituksesta sekä alemmuustilasta. Masennukseen löytynee kuitenkin suomalaiset lääkkeet, ja ellei, niin sitten haetaan kovemmat dropit UV:n piikkiin ulkomailta.

Elmoor on kuitenkin laatinut ennakot ja poiminut muutamia ideoita esiin, jotka kannattaa lukea tästä! Sotshin vihjeistä varastetaan huippukertoiminen USA. Sotshin Betshit pääset lukemaan tästä!

Fiorentina – Inter: Fiorentina on hävinnyt tällä kaudella vain yhden ottelun kotikentällään. Interillä on ollut todella vaikea jakso menossa; edellisestä viidestä ottelusta joukkue on kyennyt voittamaan vain vaivoin Sassuolon kotonaan 1-0. Milanolaiset eivät ole enää edellisten vuosien iskussa ja kotonaan Viola on ottelun selvähkö suosikki.

Doncaster – Barnsley: Doncaster on päässyt viime aikoina vauhtiin ja varsinkin kotikentällä on kertynyt hyvin pisteitä. Barnsley on sarjan huonoin vierasjoukkue, eikä joukkue ole koko kauden aikana kerännyt kuin kuusi pistettä matkapeleistä. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, mutta kotonaan Doncaster on suosikki.

Pitkävetovihjeet lauantai 15.2.2014

Päivän Pankit

William Hill

Fiorentina - Inter

1

2,20

21:45

Bet365

Doncaster - Barnsley

1

2,45

17:00

Päivän Pommit

Sportingbet

USA - Venäjä

1

3,05

14:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.