Lille - Nantes: Lille taistelee vielä tiukasti Euroopan kentille oikeuttavista paikoista. Nantes on tällä menolla tippumassa putoamistaistoon. Joukkue nöyrtyi tasapeliin viime kierroksella jopa sarjajumbo Ajaccion kanssa. Lille on esiintynyt viime ajat äärimmäisen vahvasti ja lähtee kotiedun sekä selvästi paremman materiaalin puolesta otteluun supersuosikkina.

Southampton - Norwich: Norwich kärsii loukkaantumisista, eikä sen vieraspelaaminen ole vakuuttanut. Southampton on materiaalin puolesta huomattavasti laadukkaampi. Isäntäjoukkue pääsee otteluun pitkästä aikaa parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan ja on kotikentällä jättisuosikki.

Rennes - Toulouse: Materiaaleissa ei ole suurempaa eroa, joten kotietu tekee isännistä suosikin. Toulousella on pidemmän aikaa vaikeuksia keskinäisissä otteluissa Rennesiä vastaan. Rennes joutuu vielä keräämään pisteitä, jotta putoamispeikko ei pääse liian iskemään. Toulouse sen sijaan on turvallisessa keskikastissa, eikä sen loppukauden peleissä enää ole panosta. Motivaatiotekijät huomioon ottaen Rennesin kerroin todella maistuu.

Sochaux - Lorient: Myös tässä kohteessa isännät taistelevat tiukasti putoamista vastaan, kun taas Lorient on turvassa. Vaikka vieraat ovat materiaalin puolesta parempia, tarvitsee Sochaux pisteitä huomattavasti enemmän. Lorient on myös ollut yksi Ligue 1:n surkeimmista vierasjoukkueista. Hurjalla iskulla otteluun hyökkäävä Sochaux ei ole kotiedun puolesta ainakaan altavastaaja otteluun - kerroin on loistava.

Hoffenheim - Mainz: Hoffenheim näytti edellisviikolla taas puolustuksensa tason häviämällä Schalkelle 4-0. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, mutta Mainz esiintyy huomattavasti tasaisemmin. Hoffenheimin puolustus joutuu vielä koville vieraiden vastaiskujen kanssa. Lähtökohdat ovat ympäripyöreät, joten vieraista tarjottu kerroin todella maistuu.

Hull - Manchester City: City on valtavassa otteluruuhkassa. Vieraspeli Barcelonaa pelattiin keskiviikkona. Kun tähän lasketaan lentoaika mukaan, on palautumisaikaa jäänyt hyvin vähän. Toki Cityn materiaali on laaja ja kestää rasitukset muita joukkueita paremmin. Tästäkin huolimatta Hull on ollut loistava kotona ja pystyy lyömään vieraat ahtaalle. Tiikereiden voitosta tarjotaan ylikerrointa, jota hurjimmat voivat kokeilla.

Swansea - WBA: Materiaaleissa ei ole suurempaa eroa ja molemmat ovat pelanneet pitkän aikaa alavireisesti ja molemmilla on loukkaantumishuolia. Kotietu tekee Swanseasta vain niukan suosikin, joten päälle neljän vieraskerroin tuntuu omituiselta. Isketään tähän.

Pudotuspelien kunniaksi Elmoor ennakoi kaikki Liiga-ottelut erikseen. Ennakot ja pelivihjeet pääset lukemaan alta:

"Pienen omakotitalon verran IFK:lle!": Pelicans - HIFK -->"Joko HPK:n lento päättyy?": Jokerit - HPK -->

Pitkävetovihjeet lauantaina 15.3.2014

Illan Varmat

UnibetBetsson

Lille - Nantes

1

1,50

17:30

Bet365*

Southampton -  Norwich

1

 1,63

17:00 

   

Illan Pankit

Bet365*

Rennes - Toulouse

1

2,63

21:00

UnibetNordicbet

 Sochaux - Lorient

1

2,75

21:00

   

Illan Pommit

ComeOn

 Hoffenheim - Mainz

3,24 

16:30 

   

Nordicbet

Hull - Man City

2

6,75

14:45

 Bet365*

Swansea - WBA 

4,33 

 17:00

   

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.