Happee – TPS: Ottelussa ei ole minkäänlaista paikallishenkeä, mutta kyllä tämä yhdenlainen Derby on silti. Viime kauden puolivälierävastukset ovat järjestäneet melkoisia spektaakkeleja viime vuosina niin pelikentillä kuin niiden ulkopuolellakin. Hyvin toisensa tuntevat vastustajat järjestävät suurella todennäköisyydellä tänäänkin maalijuhlat pystyyn. Hirvipaidat ovat materiaalin sekä kotiedun puolesta selviä suosikkeja ja kääntävät runsasmaalisen ottelun jossain vaiheessa itselleen.

SaiPa – Ilves: SaiPa on vakuuttanut koko kauden ajan ja lähtee levänneempänä otteluun, kun Ilves pelasi eilen raastavan Derbyn Tapparaa vastaan. Ilveksen nousukiito on loppunut ajat sitten ja joukkue roikkuu maalivahti Ville Kolppasen varassa illasta toiseen. Kotivoitto on todella lähellä ja kerroin riittää mukavasti peleihin.

Wales – Suomi: Wales lähtee otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, kun tähdet Gareth Balen johdolla ovat mukana. Wales nauttii Cardiffissa pelattavassa ottelussa suurta kotietua ja lähtee otteluun suosikkina. Kertoimien puolesta Suomea on jopa arvostettu reilusti liikaa ja epäisänmaalliset vedot vaikuttavat todella maukkailta!

Kärpät – Ässät: JOSSAIN vaiheessa Kärppien voittoputken on vain PAKKO päättyä. Isännät ovat toki tänäänkin ottelun suosikkeja, mutta Ässät tulevat otteluun varmasti sisuuntuneina tiistain nöyryyttävästä Kalpa-ottelusta. Ässiltä löytyy ratkaisijoita Niklas Hagmanin johdolla ja vierasjoukkueen kerroin on aivan liikaa.

Pitkävetovihjeet lauantai 16.11.2013

Illan varmat

Betsson Betsafe

Happee – TPS alle/yli 12,5 maalia

yli

1,80

15:00

Betsson

Happee - TPS

1

1,56

15:00

Nordicbet

SaiPa - Ilves

1

1,90

17:00

William Hill

Wales – Suomi

1

2,30

20:00

Illan pommit

Betsson

Kärpät - Ässät

2

5,30

17:00

Sportingbet

Wales – 1 – Suomi

1

4,75

20:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.