Sunnuntaina tehtiin ManU:n voitolla isoa rahaa! Nyt on Urheiluveikkaus.comin toimistolla ehditty hörppiä glögiä siihen tahtiin, että vetoideatkin luistavat ylirohkeaan suuntaan. Maukkaan NHL-vakion lisäksi tiistai-iltana haetaan isoa kalaa yhdellä törkeällä kohteella!

Sheffield United - Southampton: Ottelu on Capital One Cupia, joka tuskin kiinnostaa Southamptonia. Sotonin loistava alkukausi on valunut täysin hukkaan, kun ottelutahti on muuttunut raskaammaksi ja vastustajat vaikeutuneet. Viikonloppuna joukkue kohtasi katastrofaalisen tappion Burnleylle. Southampton ei ole voittanut Valioliigassa otteluakaan sitten marraskuun 8. päivän. 

Sheffield United sen sijaan syttyy varmasti Valioliiga-joukkuetta vastaan. Vaikka materiaaliero on hurja joukkueiden välillä, nähdään varmasti Sotonin puolelta kierrätyksiä. Lisäksi koti- ja motivaatioetu puoltaa isäntiä. Hieman hiljaiseen tiistai-iltaan lähdetään hakemaan sympaattista alasarjajoukkueen yllätystä Valioliigajätistä! 

Teille, joille glögi on myös illan aikana maistunut, suosittelemme Sheffieldin pelaamista maalin tasoituksella. Sheffieldin kahden maalin voiton kerroin 24,00 menee varovaisenkin arvion mukaan ylikertoimen puolelle, vaikkakaan kohde ei missään nimessä ole osuvimmasta päästä!

 

Päivitys: Ilmeisesti UV:n toimistolla isketyn betsin suuruus oli hieman liikaa NordicBet -yhtiölle, sillä lähes heti vihjeen julkaisemisen jälkeen NB laski kohteen kertoimia!

Uudet kertoimet: Sheffield (1x2): 5,75Sheffield (-1): 14,50

Pitkävetovihjeet 16.12.2014

Illan vedot

NordicBet

Sheffield U - Southampton1x2

1

6,60

21:45

NordicBet

Sheffield U - Southampton +1tasoitus

1

24,00

21:45

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.