Illan maukkain herkku löytyy El Clasicosta, mutta myös NHL:n pudotuspelit starttaavat tulevana yönä! 

FC Barcelona - Real Madrid: Puolueettomalla kentällä pelattava Copa del Reyn finaali. Barcelona on ajautunut viime aikoina todella suuriin ongelmiin. Ensin se hävisi Atleticolle Mestarien liigan välierissä ja viikon loppuna se koki shokkitappion 1-0 Granadalle La ligassa. Mestaruuskamppailu on näin jäämässä madridilaisjoukkueiden käsiin. Cup saattaa olla Blaugranan aioa mahdollisuus tällä kaudella pokaaliin, joten joukkue on varmasti hyvin motivoitunut otteluun. Silti valtavat puolustuspään ongelmat ja maalivahti Victor Valdesin loukkaantuminen verottavat joukkuetta. Vahvemmassa iskussa oleva Real lähtee runsasmaaliseen otteluun suosikkina. Kun kansainvälinen tarjonta on asettanut Barcelonan suosikiksi, isketään kohteeseen astetta isommin.

Tampa Bay - Montreal: Joukkueet kohtasivat runkosarjassa neljä kertaa. Lightning voitti kolme runkosarjan neljästä keskinäisestä kohtaamisesta. Loppujen lopuksi Canadiens jäi runkosarjassa Tamba Baysta vain pisteen, joten Lighting nappasi kotiedun. Tämän puolesta sillä on niukka etu koko pudotuspelisarjaan. Runkosarjassakin ratkaisua jouduttiin hakemaan kuitenkin jopa kolme kertaa jatkoajalta ja maaleja nähtiin keskimäärin vain 2,5 per ottelu. Molempien puolustus oli myös runkosarjan lopulla hyvässä iskussa ja luvassa on vähämaalinen sekä ääritasainen pudotuspelisarja.

Isännille harmaita hiuksia tuo ykkösmaalivahti Ben Bishopin loukkaantuminen. Bishop oli vahvan runkosarjan pelanneen Tampan kivijalka. Ruotsalaisveskari Anders Lindbäckin sulaminen pudotuspeleissä ei olisi varsinainen yllätys. Canadiensin ykköskoppari Carey Price on ollut aivan ilmiömäinen koko kauden, joten tällä saralla Montreal on edellä. Avausottelun kertoimien puolesta vierasjoukkue on turhan aliarvostettu ja myös vähämaalisuudesta löytyy hyviä peli-ideoita.

Lue myös muiden ensi yönä alkavien otteluparien ennakot ja arviot tästä -->

http://www.urheiluveikkaus.com/jaakiekko-nhl/16-4-nhl-n-pudotuspelit-kayntiin-uv-n-arviot-ottelupareista 

Pitkävetovihjeet keskiviikkona 16.4.2014

Illan Varmat

BetssonBetsafe

FC Barcelona - Real Madridalle/yli 2,5 maalia

yli

1,57

22:30

Illan Pankit

BetssonBetsafeUnibet

FC Barcelona - Real Madrid

2

2,85

22:30

Unibet

Tampa Bay - Montrealalle/yli 4,5 maalia

alle

2,08

02:00

BetssonBetsafeBet365

Tampa Bay - Montrealmoneyline

2

2,10

02:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.