Luleå – Linköping: Linköping on sarjan huonoin vierasjoukkue. Se on saavutus kerätä yhtä vähän vieraspisteitä kuin sarjan heittopussi AIK. Vieraiden otteet ovat viime aikoina olleet täyttä vuoristorataa: 2-4 tappio, 7-0 tappio, 8-2 voitto, 3-4 tappio ja 4-3 voitto. Luleå on sarjan parhaimpia kotijoukkueita ja todella vahvassa iskussa; edelliset viisi ottelua on tuonut neljä voittoa. Vahvan kotiedun, viime aikojen otteiden ja paremman materiaalin myötä saamme Luleåsta selvän suosikin.

TPS – Ässät: Nyt varastetaan suoraan Elmoorin vihje, sillä tämä maistuu todella! Käy lukemassa kaikki Liiga-ennakot tästä tai skippaa muut ottelut, kelaa alas ja nappaa Elmoorilta illan maistuvin betsi!

Skellefteå – MoDo: Skellefteå myi maalivahtinsa KHL:ään ja vaikutukset olivat välittömät: sarjakärki on kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkueen tilanne sarjan kärjessä on turvattu, sillä piste-ero toisena olevaan Frölundaan on peräti 15 pistettä. Modo taistelee tiukasti paikasta kuuden joukkoon ja suoraan puolivälieräpaikkaan. Viime aikoina vieraiden peli on kulkenut mallikaasti ja vaikka paremman materiaalin Skellefteå on kotonaan suosikki, on jättimäistä vieraskerrointa pakko kokeilla.

Pitkävetovihjeet perjantai 17.1.2014

Päivän Varmat

Bet365William Hill

Luleå - Linköping

1

1,90

20:00

Päivän Pankit

Sportingbet Bet365

TPS - Ässät

2

2,50

18:30

Päivän Pommit

Betsson

Skellefteå – MoDo

2

5,40

20:00

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.