Villareal - Athletic: Europaikkojen kannalta hyvin tärkeä ottelu. Molemmilta löytyy vahva hyökkäysosasto, vaikka Villarealin parhain vire onkin hieman kaikonnut. Bilbao ei ole vieraissa aivan yhtä vahva kuin kotonaan, mutta silti isäntiä laadukkaampi kokonaisuus. Luultavasti maaleja tullaan näkemään reilusti, sillä molemmilla on taipuvaisuutta runsasmaalisuuteen.

Torino - Napoli: Torinon paras isku on tipotiessään. Toki joukkue on kärsinyt myös loukkaantumisista. Napoli on huomattavasti laadukkaampi kokonaisuus ja vieraissakin selvähkö suosikki. Vieraat voittivat edelliskierroksella komeasti AS Roman. Tämä nostaa varmasti joukkueen itseluottamusta ja ennen kaikkea kasvattaa joukkueen nälkää. Voiton myötä Napolilla on mahdollisuudet nousta vielä Roman ohi ja hankkia suora UCL-paikka.

Linköping - Frölunda: Frölunda pääsi pudotuspeleihin hyvistä asetelmista, kun runkosarjasta saalistettiin toinen sija. Linköping ei paperilla ole paljon vieraita perässä, mutta kausi on ollut todella vaikea ja joukkue joutui hakemaan paikkansa puolivälieriin säälipleijareiden kautta. Ensimmäinen ottelu merkattiin Frölundan voittoon ja vieraissakin intiaaniryhmä on vahvoilla. Kertoimien puolesta isännistä on aivan turhaan tehty suosikki. Vieraskerroin vaikuttaa parhaalta vedolta pitkään aikaan.

Pitkävetovihjeet maanantai 17.3.2014

Illan Pankit

Bet365*

Villareal - Athletic alle/yli 2,5 maalia

yli

2,00

23:00

 

      ComeOn

 

Linköping - Frölunda

2

2,88

20:00

Betsson

Torino - Napoli

2

 2,07

20:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.