Elche – Rayo Vallecano: Molemmat löytyvät sarjan häntäpäästä. Elche pelasi kuitenkin syyskaudella selvästi Vallecanoa tasapainoisempaa peliä. Nyt vastukset ovat olleet vain liian kovia ja tappioita on kasaantunut. Vallecano on todella sympaattinen Madridin lähiöseura, mutta samalla melkoinen tappiomagneetti, sillä joukkueen ideologiaan ei kuulu tasapelit. Kotietu tekee isännistä suosikkeja ja kotikerroin on maukas.

Granada – Osasuna: Tasoero joukkueiden välillä on marginaalinen, joten Granada lähtee kotiedun puolesta suosikkina otteluun. Isännät saivat viikko sitten orastavan tappioputkensa poikki komealla 4-0 voitolla Valladolista - tämä nostaa varmasti joukkueen itseluottamusta. Osasunalta puuttuu kokoonpanosta sekä ykkösmaalivahti että -hyökkääjä. Loukkaantumiset kääntävät ottelua enemmän isäntien suuntaan ja kaiken lisäksi kohteeseen on tarjolla maistuva ylikerroin!

Blues – HIFK: IFK nappasi eilen jatkoaikavoiton, mutta heikohkolla esityksellä. Tänään joukkue on varmasti valmiimpi Bluesin kaatoon. Kotietua ei paikallisotteluun voi antaa, varsinkaan kun eilen pelattiin keskinäinen ottelu Helsingissä. IFK on materiaaliltaan parempi ja lähtee otteluun suosikkina. Kerroin on melkoinen paukku!

 

Pitkävetovihjeet lauantai 18.1.2014

Illan Pankit

Bet365William Hill

Elche – Rayo Vallecano

1

2,38

19:00

William Hill

Granada - Osasuna

1

2,05

21:00

UnibetExpekt

Blues – HIFK

2

2,55

17:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.