Palaako Patriots lepoviikolta vahvana vai jatkuuko Panthersin voittoputki?

Carolina Panthers (6-2) – New England Patriots (7-2)

Maanantai-tiistai välinen yö 03:40

Bank of America Stadium – Charlotte, North Carolina

Nelonen Pro 1 & Ruutu

Lähtökohdat otteluun:

Viime vuosien kestomenestyjä, New England Patriots joutuu tänään kovan haasteen eteen. Panthersin on ollut viime ajat huippuiskussa ja varsinkin puolustus on todella korkealla tasolla. Edellisviikolla kaatui 49ers vieraissa 9-10 ja Pantterit ovat jo viiden ottelun voittoputkessa. Patriotsista on vaikea sanoa, että se olisi pelannut huonosti, kun tilillä on vasta kaksi tappiota, mutta ei joukkue ole aivan viime vuoden tasolle päässyt. Viime viikon Patriots huilasi, joka teki varmasti hyvää orastaville loukkaantumishuolille.

Seuraa heitä:

Rob Gronkowskin paluu Patriots-kokoonpanoon on tuonut runsaasti lisävariaatioita vierasjoukkueen käyttöön. Vaikka Gronkowskia ei aina käytettäisikään, pelkkä laitahyökkääjän olemassaolon uhka avaa tilaa muille väylille. Panthersin puolelta kannattaa tarkkailla nuorta, mutta todella tehokasta puolustuksen linjaa. Panthers piti lähes pilkkanaan 49ers-hyökkäystä viime viikolla, joten Patriots-QB Tom Brady ei tule pääsemään tänään helpolla.

Ottelun kulmakivet:

Panthersin pelinrakentaja Cam Newton on repinyt sarjan heikkotasoisempia puolustuksia riekaleiksi, mutta ei ole pystynyt nostamaan tasoaan vahvempia puolustuksia vastaan. Sama nähtiin viime viikolla, kun 49ersia vastaan Newtonin johtama hyökkäys sai vain 10 pistettä aikaiseksi. Uskomattoman kovan puolustuksen johdosta kuitenkin tuokin riitti voittoon: harva puolustus pystyy pitämään Frank Goren ja kumppanit niin tiukasti säpissä.

Patriots-pelinrakentaja Tom Brady ei hätkähdä mistään. Valmentaja Bill Belichickin kanssa pitkään yhteistyötä tehnyt Brady on tottunut voittamaan Patriotsin kanssa tiukat pelit. Lepoviikko teki hyvää ryhmälle ja joukkue tulee varmasti peliin täynnä tarmoa, kun taas Panthersilla on raskas 49ers-koitos takana. Brady ei ole ollut parhaimmassa iskussaan tällä kaudella, mutta kaikki tietää mihin pystyy.

Arvio & pelivihje:Panthers on ollut viime ajat kovassa iskussa, mutta Belichick tietää kuinka Newton saadaan aisoihin. Kotijoukkue lähtee niukkana suosikkina otteluun, mutta kerroinvertailun puolella homma on lähtenyt käsistä. Lepoviikko teki varmasti Patriotsille hyvää ja vierasmenestykset kiihottaa: Patriots +3,5 1,74 Bet365.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

49ers

Panthers

12

1,71 William Hill

2,35 Bet365

Panthers -3,5

2,18 BetsafeBetsson

1,74 Bet365

Yli/alle 47,5

Yli: 2,00 Bet365

Alle: 1,76Bet365

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Patriots +3,5 1,74 Bet365