Sami Hyypiän luotsaama Leverkusen joutuu todelliseen testiin, kun PSG:n tähtisikermä saapuu paikalle. Miten suomalaisluotsi saa Zlatanin ja kumppanit kuriin?

Bayer Leverkusen – Paris Saint-GermainTiistai 18.2.2014 kello 21:45BayArena – Leverkusen, SaksaMTV Sport 1

PSG lähtee kamppailuun todella kuumassa kunnossa. Kansallisen sarjan huippukamppailussa ryhmä venyi tasapeliin Monacon kanssa vieraissa ja on hyvin lähellä Ligue 1 -mestaruutta. Leverkusenilla sen sijaan on vaikeampi jakso menossa, kun viisi edellistä ottelua ovat tuoneet vain kaksi voittoa. Lauantaina joukkue hävisi tyrmäävästi derbyn Schalkelle 1-2 kotikentällään.

Nyt Sami Hyypiän kasvatit pääsevät kuitenkin pelaamaan omilla vahvuuksillaan; tiukasti puolustaen ja vastaiskuista hyökäten. PSG:ltä löytyy hyökkäysvoimaa vaikka muille jakaa, vaikka Edinson Cavani luultavasti joutuukin jättämään otteluun väliin. Isännillä ei pitäisi olla suurempia poissaoloja.

Leverkusen lähtee varmasti välttelemään vierasmaalin päästämistä, joten ottelusta voi syntyä varsin vähämaalinen, varsinkin jos ja kun Cavani on vierailta poissa. PSG:n materiaali on runsaasti edellä ja vieraissakin se on niukka suosikki. Vieraiden voitto on aivan pelattavuuden rajoilla, mutta pariisilaisia tuskin kuitenkaan haittaisi tasapeli ensimmäisestä osaottelusta. Paras idea on toivoa nihkeää sekä kyttäilevää kamppailua ja iskeä underit kehiin!

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Leverkusen

X

PSG

1X2

3,60 Bet365

3,40 Bet365 operaattori poistettu Sportingbet

2,20 Bet365 operaattori poistettu WilliamHill

Leverkusen +1

1,70 Bet365

4,10 operaattori poistettu

4,20 Sportingbet

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 2,00 Bet365

 

Alle: 1,85 operaattori poistettu

Toimituksen valinta parhaaksi kohteeksi: Alle 2,5 maalia 1,85 operaattori poistettu