UCL- ennakko & pelivihjeet:

Chelsea - Galatasaray Tiistaina 18.3.2014 kello 21:45Stamford Bridge - Lontoo, Iso-BritanniaYLE tv2 

Galatasaray matkaa tänään Lontooseen Chelsean vieraaksi. Ensimmäinen osaottelu Istanbulissa tasattiin 1-1 lukemin. Näin ollen kotikentällään Chelsea on supersuosikki menemään jatkoon, vaikkakin Galalta löytyy todella vaarallinen hyökkäys.

Suurin mielenkiinto ottelussa kohdistuu Didier Drogbaan, joka palaa ensimmäistä kertaa Stamford Bridgelle sitten Chelsea-aikojensa, nyt Galatasaray-paidassa. Rakastettu pelaaja saa varmasti arvoisensa vastaanoton. Vierailta löytyy muutenkin vaarallisia pelaajia hyökkäysosastoltaan, mutta puolustus on varsin haavoittuvainen. Turkkilaisten uusi käskyttäjä, Roberto Mancini on saanut hieman kaihdittua istanbulilaispuolustajien hyökkäysintoa, joten aivan hurlumhei-meininkiä ei enää ole odotettavissa, mutta maalirikas joukkue Galatasaray ehdottomasti on.

Chelsea valmistautuminen otteluun ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla, kun lauantaina joukkue hävisi Aston Villalle 1-0. Tiukasti Valioliigan mestaruudesta kamppailevalle joukkueelle täysi pistemenetys oli paha kolaus. Joukkue on kuitenkin ollut tänä vuonna yksi koko Euroopan vahvimmista kotijoukkueista.

Materiaali- ja kotiedun puolesta Chelsea on ottelun jättisuosikki. Muistetaan, että Galatasaraylle ei riitä ottelusta 0-0 -tulos, joten se ei voi ikuisesti peruutella. Luultavasti nähdään hieman normaalia runsasmaalisempi ottelu. Kerroinasettelussa pidän isäntien voittokerrointa turhan suurena ja osuvuutensa vuoksi se on mahti peli: Chelsea 1,40 Bet365/Nordicbet/Unibet. Jos haluaa kovempia kertoimia, myös Chelsean voitot tasoituksilla ovat lähes järjestäen pelikelpoisia.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Chelsea

X

Galatasaray

1X2

1,40 Bet365Nordicbet Unibet

5,00 Bet365

9,00 Bet365

Chelsea -1,5

2,14 Bet365

 

1,73 Bet365

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,80 Unibet

 

Alle: 2,10 SportingbetExpekt Betsson ComeOn

Elmoorin pelivalinta: Chelsea 1,40 Bet365/Nordicbet/Unibet