Onko Ajaxilla minkään sortin mahdollisuuksia Barcelonan syöttömyllyssä?

Keskiviikko 18.9.2013 kello 21.45Camp Nou, BarcelonaMTV3 Max Sport 1

FC Barcelona on La Ligan kärjessä puhtaalla pelillä. Myös Ajax on aloittanut kohtalaisesti omassa pääsarjassaan ja pitää kolmatta sijaa. Amsterdamissa kasvatetaan jatkuvasti loistavia pelaajia, mutta jälleen parhaat pelaajat päästettiin kauden jälkeen rahan mukana isompiin ympyröihin. Ajax on heikentynyt viime kaudesta, kun taas Blaugrana entisestään vahvistunut. Neymar on suurin nimi seuran uusista hankinnoista.

Kotijoukkue pääsee myös otteluun ilman suurempia loukkaantumishuolia, kun vain Jordi Alba on poissa vahvuudesta. Ajaxilla on myös täysi miehitys Barcelonassa mukana. Kotijoukkueen ainoa heikko kohta on sen haparoiva keskuspuolustus, johon muun muassa Sevilla iski viikonloppuna, häviten kuitenkin lukemin 3-2. Ajax pystyy iskemään vastahyökkäyksistä terävästi ja saattaa pystyä maalintekoon. Barca tulee kuitenkin pitämään palloa suurimman osan ottelusta ja jossain vaiheessa syöttömylly tuottaa myös tarvittavat maalit voittoon, ellei ihmettä nähdä.

Ottelusta on odotettavissa todella runsasmaalinen Barcelonan ylivoiman vuoksi, varsinkin jos Ajax pystyy myös jossain vaiheessa maalintekoon. Kerroinvertailusta on todella vaikea mielekkäitä pelikohteita. Paras pelivalinta on kenties kotijoukkueen kahden maalin voitosta tarjottu pienikertoiminen, mutta osuva 1,40 operaattori poistettu.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

 

FC Barcelona

X

Ajax

1X2

1,15 operaattori poistettu 

10,00 bet365 

20,00 operaattori poistettu 

FC Barcelona -1

1,40 operaattori poistettu 

5,50 William Hill 

6,00 operaattori poistettu 

Yli/alle 2,5

Yli: 1,27 operaattori poistettu 

Alle: 4,10 operaattori poistettu 

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Barcelona -1 1,40 operaattori poistettu