Milan – Udinese: Milan kärsi runsaista loukkaantumisista, joten maajoukkuetauko tuli nappi paikkaan. Joukkue on kotonaan aina vahva ja lähtee otteluun selvänä suosikkina. Udinesen vieraspelaaminen ei ole vakuuttanut ja kerroinvertailussa otetaan liikaa kantaa Milanin alkukauden ongelmiin.

Ottawa – Edmonton: Ottawa avasi kautensa vaisusti, mutta kyseessä oli vaikea länsirannikon kiertue. Idään palattuaan joukkue on voittanut molemmat kohtaamisensa ja kotietu on Senatorsin puolella. Oilers on voittanut vasta yhden ottelun ja peliotteet ovat olleet katastrofaalisia. Kotivoitosta tarjottu kerroin on mahtava!

New Jersey – NY Rangers: Devilsin alkukausi on ollut katastrofi, vaikka eihän toisaalta joukkueelta mitä ole odotettukaan. Rangersin materiaali sen sijaan kestää vertailun. Joukkue aloitti vaikealla länsirannikon kiertueella, joka vei mehut, eikä tuonut pisteitä. Itään palattuaan joukkue kuitenkin kaatoi heti Washingtonin, joka antoi joukkueelle itseluottamusta. Paikallisotteluun ei voi antaa normaalin tasoista kotietua ja paremman materiaalin Rangers on loistava pelikohde!

Florida – Minnesota: Wild on neljän ottelun vieraskiertueella ja tämän yön ottelu on se neljäs. Väsy on ilmeisesti alkanut painaa, sillä Tampaa vastaan joukkue oli kertakaikkiaan surkea. Florida sai Tim Thomasin maalille, joka on tämän tasoisessa porukassa puoli joukkuetta. Wild on parempi materiaaliltaan, mutta ei ole vakuuttanut ja kotietu tasaa lähtökohtia: pommin paikka!

Pitkävetovihjeet lauantai 19.10.2013

Illan Varmat

ComeOn

Milan – Udinese

1

1,74

21:45

Nordicbet

Ottawa - Edmonton

1

2,00

20:00

Illan Pankit

Bet365

New Jersey – NY Rangers

2

2,79

02:00

Illan Pommit

Bet365

Florida - Minnesota

1

3,10

02:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.