Edellisellä kierroksella jäätiin ilman SaiPan osumaa, kun Ilves tyrmäsi Idän Ihmeen jo avauserässä! Tänään pyritään palaamaan voittokantaan muun muassa JYPin yllätyksellä!

Kärpät – JYPKärpät on jo seitsemän ottelun voittoputkessa, mutta myös JYP on voittanut viidestä edellisestään neljä ottelua ja on hyvässä iskussa. Kärppien tae on ollut huikea ykköskenttä, kun taas JYPin ratkaisijat ovat löytyneet alemmista kentällisistä: ykköskenttä on aivan tukossa! Kärpiltä loukkaantui (TAAS alkulämmittelyssä) maalivahti Jussi Rynnäs ja hänen pelaaminen on hyvin epävarmaa.

JYP pelasi eilen TPS:ää vastaan voittaen 4-2 ja lepo- sekä kotietu on Kärppien puolella. Hurrikaaniryhmä kuitenkin syttyy varmasti pelaamaan koko sarjan vahvinta materiaalia vastaan, joka nostaa joukkueen tasoa. Joukkueiden välillä ollaan aina nähty vähämaalisia ja tiukkoja kamppailuita, eikä tänäänkään jatkoaika olisi yllätys.

Suosikkien pelaajat hakevat kohteeseen alle 5,5 maalista tarjotun 1,56 Betsafe, mutta JYP on niin unohdettu tässä, että kovemmat jätkät pelaavat vierasvoittoa kertoimella 3,60 Bet365.

Lukko – IlvesLukko haki vierasvoiton 1-3 torstaina Kuopiosta, mutta Kalpaa ei tällä hetkellä voi pitää todellisena mittarina. Ilves kaatoi eilen 5-2 SaiPan kotonaan ja nousi samalla sarjan kärkeen! Tänään kuitenkin Lukolla on koti- ja lepoetu puolellaan, eikä tupsukorville tule helppo ilta.

Vastakkain asettuu kaksi päinvastaisesti esiintynyttä joukkuetta: siinä missä Ilves tekee jokaisesta paikastaan maalin, ei Lukko saa limppua säkkiin kirveelläkään. Lukolta löytyy puhtaita maalintekijöitä joukkueesta, joten jonkun on avattava hanat tai Raumalla tulee pitkä kausi.

Ilves on ollut viime ajat paremmassa iskussa, mutta paremman materiaalin sekä koti- ja lepoedun omaava Lukko lähtee tähän otteluun suosikkina.

SaiPa – PelicansPelicansin lento on taittumassa mahalaskuun: joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa. SaiPa on hävinnyt vain kerran tällä kaudella kotonaan. Eilen Idän Ihme hävisi Ilvekselle, joten lepoetu on lahtelaisten puolella.

Materiaaleissa en näe suurta eroa ja ottelusta on luvasssa varsin ympäripyöreä.

Tappara – HIFKIFK järjesti eilen petoluolassa sen mitä kaikki odottivat: Trevor Gillies kävi telomassa Jarkko Ruudun. Palauttiko tuo IFK:n kunnian? Onko kalavelat nyt maksettu ja joukkue voi keskittyä pelaamiseen? Toivottavasti, sillä joukkue oli menossa kovaa vauhtia eteenpäin ennen tappiollista Jokerit-ottelua, jossa keskittyminen oli selvästi aivan muualla kuin pelillisissä asioissa.

Tappara on myös löytämässä juonen päästä kiinni: joukkue on viiden ottelun voittoputkessa. Koti- ja lepoedun omaavat kirvesrinnat ovat materiaalin puolesta edellä ja lähtevät otteluun suosikkeina. Kertoimet eivät kuitenkaan houkuta pelaamaan.

TPS – HPKMolemmat pelasivat eilen tappiolliset ottelut, joten lepoetua ei voi antaa suuntaan tai toiseen. Kerhon peli ei ollut lähelläkään vapautunutta, valmentajan vaihdoksesta huolimatta. Päinvastoin, joukkue sortui useisiin kurittomiin jäähyihin.

TPS omaa hurjan potentiaalin lukuisissa ulkomaalaisvahvistuksissaan sekä suomalaissenttereissä Niclas Luceniuksessa ja Tero Koskirannassa. Kotietu kääntää kelkkaa Turun suuntaan ja pelillisesti hakoteillä matkaava Kerho on tänään helppo herkkupala Turun Palloseuralle!

Napataaan kotivoitosta tarjottu 1,90 Bet365/ Sportingbet/ William Hill lapulle.

Blues – ÄssätBlues käänsi eilen kolmen ottelun tappioputkensa hakemalla vierasvoiton 1-2 Hämeenlinnasta. Ässät pääsee levänneempänä otteluun: joukkue pelasi torstaina kotona Kärppiä vastaan. Isömäen taika mureni rangaistuslaukauksissa 2-3 tappioon.

Porilaiset ovat materiaaliltaan selvästi Bluesia edellä ja vieraissakin joukkue lähtee otteluun niukkana suosikkina. Ässien vieraspelaaminen on kuitenkin ollut kaudella niin katastrofaalista, etten uskalla nostaa Ässistä tarjottuja kertoimia peleihin.

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

Kärpät - JYP

2

3,60 Bet365

Yli/alle 5,5 maalia

Kärpät – JYP

Alle

1,56 Betsafe

1X2

TPS – HPK

1

1,90 Bet365/ Sportingbet/ William Hill