Kylvääkö Bayern jälleen tuhoa britteinsaarilla?

Arsenal FC – FC Bayern MünchenKeskiviikko 19.2.2014 kello 21:45Emirates Stadium – London, Iso-BritanniaMTV Sport 1

Arsenal lähtee otteluun voitto takataskussaan otettuaan revanssin Liverpoolista 2-1 FA-cupissa sunnuntaina. Loukkaantumisista kärsivälle ryhmälle on näin jäänyt varsin vähän palautumisaikaa. Edelliset viisi ottelua ei ole vakuuttanut, kun ManU:n kanssa joukkue jäi kotonaan 0-0 -tasapeliin, So'tonin kanssa 2-2 vierastasuriin ja 'Pool teurasti ryhmän Anfieldillä 5-1. Bayern sen sijaan on jatkanut siitä mihin viime vuonna jäi ja dominoi Bundesliigaa miten mielii. Joukkue on hävinnyt koko kaudella vain Manchester Citylle merkityksettömässä lohkovaiheen ottelussa.

Gunnersilta on paljon tehoja poissa, kun Aaron Ramsey sekä Theo Walcott löytyvät lasaretin puolelta. Bayernilta sen sijaan puuttunee Frank Ribery ja Xherdan Shaqiri. Pep Guardiolan luotsaama ryhmä kattaa kuitenkin niin paljon laatua, ettei kahden miehen poissaolo kata mitään – kotijoukkue kärsii loukkaantumisista huomattavasti enemmän.

Bayernin valtava prässi sekä tehokas viimeistely ovat kylväneet tuhoja koko kauden. Arsenalin keskikenttä joutuu todelliseen testiin ja vieraissakin baijerilaiset ovat selviä suosikkeja. Kertoimet ovat kuitenkin painettu pelikelvottomiksi. Paljon parempi idea löytyy undervedoista. Suuret panokset sekä avainhyökkääjien poissaolot laskevat maaliodotusarvoa. Peleihin on pakko nostaa alle 2,5 maalista tarjottu 2,29 ComeOn.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Arsenal

X

Bayern

1X2

5,00 UnibetBet365

4,00 Bet365

1,75 Bet365 WilliamHill Nordicbet

Arsenal +1

2,10 Bet365 WilliamHill

3,90 Nordicbet

2,85 Unibet

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,63 Nordicbet

 

Alle: 2,29 ComeOn

Toimituksen valinta parhaaksi kohteeksi: Alle 2,5 maalia 2,29 ComeOn