Nostaako Atletico päänsä pensaasta vai iskeekö raivokas rossoneri?

AC Milan – Atletico MadridKeskiviikko 19.2.2014 kello 21:45San Siro – Milano, ItaliaMTV Sport 2

Atletico elää pienimuotoisessa kaaoksessa. Joukkue hävisi Copa del Reyssa kahdesti Realille ja siinä välissä piskuiselle Almerialle tekemättä maaliakaan. Lauantaina joukkue palasi voittojen tielle kaatamalla Valladolidin 3-0. Milanin uusi, Clarence Seedorfin aikakausi on sujunut huomattavasti paremmin, mitä syksyn taaperrus. Peli ei ole millään lailla hohdokasta, mutta entisen keskikenttälegendan johdossa joukkue ainakin taistelee viimeiseen pisaraan.

Loputtomista loukkaantumisista kärsinyt ryhmä joutuu tähänkin otteluun shokkipoissaolojen varjostaessa mielialaa. Kenties joukkueen tärkein lenkki, Riccardo Montolivo on pelikiellossa, kuten myös Sulley Muntari. Keskikentällä on näin valtava aukko paikattavaksi, joten jännä nähdä millä muodostelmalla Seedorf otteluun lähtee. Myös Atleticolla on huolia: Filipe Luis, Tiago ja David Villa ovat loukkaantuneina. Villa palasi Valladolidia vastaan vaihdosta sisään, mutta täydessä pelikunnossa mies ei ole.

Vieraille tasapeli ei Milanosta olisi varmasti katastrofi ja kovat paineet tekenevät ottelusta varsin vähämaalisen. Atletico on joukkueista vahvempi ja vieraissakin niukka suosikki. Seedorfin Milan kantaa kuitenkin mukanaan aivan eri luokan itseluottamusta, mitä Massimiliano Allegrinin aikaiset rossonerit, eikä kotivoitto olisi jättipaukku. Kansainvälinen kerrointarjonta on varsin allekirjoittaneen näkemyksen mukainen, eikä jätti-ideoita löydy. Milanin voittoa 3,80 Unibet voi iskeä jännitysbetsiksi.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Milan

X

At. Madrid

1X2

3,80 Unibet

3,30 Bet365

2,25 Bet365 WilliamHill

Milan +1

1,67 Bet365

3,95 Unibet

4,40 Nordicbet

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 2,40 ComeOn

 

Alle: 1,63 Unibet

Toimituksen valinta parhaaksi kohteeksi: Milan 3,80 Unibet