UCL -ennakko & pelivihjeet:

Manchester United - OlympiakosKeskiviikkona 19.3.2014 kello 21:45Old Trafford - Manchester, Iso-BritanniaMTV Sport 1

Manchester United on tiukan paikan edessä. Joukkue on tippunut kaikista Englannin cupeista ja Valioliigassa Mestarien liigaan oikeuttavat sijat ovat jo ajat sitten menneet. Mestarien liiga on joukkueen ainoa mahdollisuus pestä kasvonsa, mutta Olympiakosin 2-0 kotivoiton jälkeen lähtökohdat Old Traffordilla eivät ole kotijoukkueelle suotuisat.

ManU hävisi sunnuntaina kauden katastrofaalisuutta kuvastaen Liverpoolille kotonaan 0-3. Myös Olympiakosin valmistavat ottelut ovat menneet penkin alle, kun joukkue hävisi molemmat kuumat Ateenan paikallisottelut. PAOK- ja Panathinaikos-tappioilla ei kuitenkaan ole merkitystä Olympiakosille, joka johtaa Kreikan pääsarjaa huimalla 18 pisteen erolla tappioista huolimatta. Joukkue on pystynytkin keskittymään jo pidemmän aikaa täysin UCL-koitoksiin ja lepuuttamaan pelaajistoaan. Myös joukkueen tähtihyökkääjä Javier Saviola on näillä näkymin tänään pelikunnossa. Isänniltä puuttuu Chelseasta kesken kauden siirtynyt ja näin edustuskelvoton Juan Mata.

Olympiakos lähtee varmasti Old Traffordille puolustamaan kahden maalin johtoaan. Myöskään ManU ei voi silmittömästi painaa päälle, sillä jos Olympiakos iskee osuman, pitää ManU:n tehdä peräti neljä. Luvassa lienee siis vähämaalinen kamppailu, vaikkakin repsahdusvaara on olemassa, jos avausmaali syntyy nopeasti. Varsinkin, jos sen tekee vierasjoukkue.

Materiaalin ja kotiedun puolesta ManU on ottelun supersuosikki. Olympiakosille kelpaa ottelusta myös maalin tappiot, joten ManU:n suorasta voitosta tarjottu kerroin mahtuu peleihin. Allekirjoittanutta kiehtoo eniten undervedot: alle 2,5 maalia 2,18 Unibet.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

ManU

X

Olympiakos

1X2

1,50 Bet365

4,60  Bet365

7,00 Bet365

ManU -1,5

2,35 Bet365

 

1,57 Bet365

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,75 Bet365

 

Alle: 2,18 Unibet

Elmoorin pelivalinta: Alle 2,5 maalia 2,18 Unibet